Alpha Partner – pentru legaturi durabile

Cauti sa achizitionezi cabcabluri zincateluri, lanturi, accesorii pentru constructii civile, echipamente de protectie, organe de asamblare si nu stii la cine sa apelezi? Vrei sa beneficiezi de o colaborare bazata pe seriozitate si promptitudine cu o firma ce se ocupa cu vanzarea unor astfel de produse? Nimic mai simplu! Compania Alpha Partner detine toate resursele necesare pentru a va furniza legaturi puternice si de durata pentru diferitele dumneavoastra domenii de activitate.

Cu ce se ocupa firma Alpha Partner si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu dumnealor?

Firma de la “malul marii”, Alpha Partner s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai produse si servicii de calitate in materie de echipamente si produse industriale. Din gama foarte variata de produse amintim urmatoarele: lanturi, chingi de ridicare, electrozi si sarma de sudura, accesorii pentru cabluri si lanturi si lista poate continua.

Produsele firmei se ridica la standardele de calitate internationale si reusesc sa satisfaca nevoile clientilor ce acviteaza in diverse domenii industriale. Daca si dumneavoastra va numarati printre persoanele care au nevoie de astfel de cabluri industriale, atunci ati ajuns unde trebuie, compania Alpha Partner fiind capabila sa va ofere o gama foarte diversificata de astfel de cabluri, de diferite dimensiuni, realizate din diferite materiale cu variate rezistente la rupere, in functie de preferintele dumneavoastra.

Raportul calitate – pret oferit de produse, servicii si livrare este unul foarte bun si avantajos pentru clientul nostru, numai in acest mod firma reusind sa ajunga in elita companiilor de profil.

Firma Alpha Partner comercializeaza diferite modele de cabluri zincate: cablu vamal, cablu flexibil, cablu normal, cablu plasticat, cablu PVC rosu sau cabluri spiroidale.

Unde putem folosi cablurile zincate? Acest tip de cabluri pot fi utilizate in domenii ce necesita diferite activitati de ridicare sau remorcare, pentru ancorare, ghidaje sau in industria auto. Cablurile sunt livrate cu certificate de conformitate ce indita toate caracteristicile pe care acestea le au si sunt in acord cu specificatiile clientilor. Acestea se livreaza in regim de custodie un expozitor de cabluri cu patru randuri in cazul in carea livararea se efectueaza pe un expozitor complet. Sistemul este echipat cu 6 bobine mici si 4 bobine mari.

Zincul ce acopera suprafata cablului ofera acestuia o buna protectie impotriva umiditatii si, ca urmare a acesteia, protectie impotriva coroziunii si oxidarii.

Cablurile zincate comercializate de compania Alpha Partner sunt foarte rezistente si durabile si pot suporta diferite sarcini, in functie de necesitatile clientilor si de domeniile de lucru in care vor fi folosite.

Prin profesionalism, seriozitate si promptitudine, compania Alpha Partner a devenit principalul furnizor de cabluri, lanturi, chingi si alte elemente de legatura pentru firme din toata Romania.

Asadar, daca si tu ai nevoie de astfel de elemente de legatura, apeleaza la specialistii firmei. Vei obtine cele mai bune preturi si calitate desacabluri zincatevarsita.

Date de contact:

Denumirea firmei: Alpha Partner;

Numar de telefon: 0262 345 892.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.