Alpin Air – cele mai bune servicii la inaltime

Ori de cate ori ajungem in interiorul marilor orase ii vedem si avem senzatia ca ni se face rau chiar noua, desi nu suntem in situația lor. Ii vedem cum isi deruleaza activitatea fara niciun fel de emotie, frica si trac, astfel incat ne întrebam la un moment dat ce e in mintea lor ? Probabil căa multi dintre dumneavoastră ati realizat la cine facem referire. Daca nu, aflati ca acestia sunt asa numitii alpinisti utilitari, pe care ii vedem aproape zilnic la inaltime.

Gasirea unei echipe de astfel de alpinisti este extrem de dificila si tocmai de aceea venim cu solutia potrivita pentru nevoile dumneavoastra la inaltime. Aceasta se numeste Alpin Air si este o companie din Craiova (judetul) Dolj care realizeaza servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial si civil dar si in telecomunicatii. Desi au trecut doar cinci ani de la infiintarea ei societatea din Oltenia ofera clientilor o gama ampla de servicii in scopul satisfacerii tuturor necesitatilor acestora din acest domeniu.

Tehnologiile de ultima generatie puse la dispozitia clientilor de Alpin Air a facut ca multe dintre marile firme de constructii sa-si reevalueze modul de lucru in acest domeniu. Astfel, celebrele schele care impanzeau fatadele cladirilor cat vedeam cu ochii au inceput treptat sa dispara, acest lucru datorandu-se tehnicii “double-rope”. Aceasta din urma inlocuieste sistemul schelelor conventionale cu alte modalitati de catarare. Prin intermediul acestei metode inovative se realizeaza solutii rapide si flexibile destinate tuturor programelor de intretinere.

Utilizand aceasta tehnica double-rope, Alpin Air ofera servicii de montare panouri publicitare in Craiova. Folosind un sistem de corzi inovator, specialistii firmei ofera tuturor clientilor solutii foarte sigure, practice si durabile. Spre deosebire de firmele care utilizeaza fel si fel de schele la o anumita inaltime, Alpin Air realizeaza montarea intr-un mod eficient, indiferent de inaltimea constructiei industriale pe care se amplaseaza (sedii de firma, blocuri, etc.).

In afara de montarea panourilor publicitare, firma din Craiova mai ofera servicii precum:
– Montaj telefonie Craiova: Utilizand tehnici avanasate, de ultima generatie se satisfac cu succes exigentele clientilor, oferind servicii de inalta clasa.
– Montari antene 4G: montari in cele mai greu accesibile locuri
– Montare antene gsm: atat de utile comunicatiei diferitelor companii de telefonie mobila.
– Curatenie fatade sticla: Metoda este bazata pe tehnica double rope care permite accesul si in cele mai greu accesibile locuri.
– Vopsire silozuri: Suprafata silozului va fi vopsita in totalitate, fara imperfectiuni chiar si in mediul exterior. Modalitatea aceasta de vopsire a silozurilor este mult mai rapida si eficienta decat cea prin schelele conventionale sau vechile sisteme de catarare.
– Reparatii tencuieli pereti exteriori: Lucrarile efectuate sunt de foarte buna calitate si veti avea garantia ca reparatiile vor rezista o perioada foarte indelungata de timp.

De luat in calcul este si pretul – interventiile de alpinism utilitar sunt disponibile la costuri foarte mici, comparativ cu cele implicate de utilizarea altor metode de lucru. La fel de important, munca la inaltime trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, iar alpinismul utilitar este cea mai sigura tehnica de lucru.

Detalii de contact:

Oras: CRAIOVA, Dolj (Romania)
Strada: Calea Bucuresti nr 239 A

Pagina web: http://www.alpinair.ro
Razvan Gheorghe Barbu Administrator
Mesaj 0747358107

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.