Alpin Air: Interventii sigure, in locuri greu accesibile

Montajul, intretinerea, reparatia sau extinderea unei retele de telecomunicatii sau a unui sistem radio se realizeaza doar de catre specialisti calificati in domeniul telecomunicatiilor. Dar, pe langa specializarea de baza, acestia trebuie sa detina si atestat de alpinist utilitar pentru ca operatiile mentionate sunt executate la inaltime sau in locuri greu accesibile si cu grad ridicat de risc. De aceea, aceste interventii nu se pot realiza decat in conditii speciale, si doar de personal autorizat. Avand in vedere aceste aspecte, daca aveti nevoie de o inspectie sau reparatie a retelei radio, va recomandam serviciile companiei Alpin Air, servicii ce vor fi detaliate in cele ce urmeaza.

Alpin Air ofera o gama diversificata de servicii de alpinism utilitar, ce se adreseaza in special sectorului industrial si civil, dar si cel al telecomunicatiilor. Alpin Air isi desfasoara activitatea in Craiova si in imprejurimi, serviciile companiei fiind disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Printre ofertele disponibile prin Alpin Air se numara si serviciile pentru site survey, servicii ce se adreseaza segmentului de telecomunicatii, cu aplicatii in cadrul retelei radio existente in diverse spatii (blocuri, cladiri, in afara oraselor, pe campuri, si asa mai departe).

Dar ce se intelege prin servicii de site survey? In principiu, solicitarea site survey presupune trimiterea unei echipe de specialisti care sa inspecteze locatia in care se vor realiza lucrarile de montaj, intretinere sau reparatie a infrastructurii sistemului de retea radio. Inspectia propriu-zisa va tine cont in special de planul constructiei, de accesul la inaltime, de defectiunile inregistrate, metodele de rezolvare a acestor defectiuni si asa mai departe.

In finalul inspectiei si a testelor, se va realiza un plan sau un proiect dupa care se va executa interventia ulterioara. Acest plan va fi oferit beneficiarului pentru a se stabili ultimele date referitoare la operatia ce se va executa si, desigur, privitoare la pretul aferent. Apoi ramane la latitudinea fiecarui client daca accepta sau nu termenii impusi de personalul calificat Alpin Air.

Serviciile de site survey sunt necesare si pentru a se evita accidentele de munca; alpinistii utilitari ce vor actiona la inaltime trebuie in prealabil sa inspecteze locul cu pricina, astfel se pot lua cele mai bune decizii de siguranta si protectie. In acest mod se alege solutia optima care garanteza accesul rapid si sigur la reteaua radio cu probleme. In lipsa serviciilor de site survey pot surveni probleme ce vor intarzia procesul de munca si care pot impune investitii suplimentare si neprogramate din partea clientilor.

Serviciile de site survey Alpin Air reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Dupa cum am aratat mai sus, compania dispune de toate mijloacele necesare realizarii unei interventii sigure, rapide si de calitate, totul oferit la preturi mai mult decat avantajoase, ce variaza in functie de fiecare situatie in parte. Profesionalismul este principala calitate Alpin Air, asadar nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos pentru a stabili o colaborare cu reprezentantii firmei mentionate.

Alpin Air, date de contact:

Adresa: Calea Bucuresti nr 239A Craiova

Telefon:+40768107279
+40747358107

Fax: 0351881182

E-mail: office@alpinair.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.