Alsafix: Ancore chimice pentru siguranta constructiei tale

Realizarea unei constructii de calitate, la standarde europene si conforme cu ultimele inovatii in materie de tehnologie de constructii, trebuie sa intregeasca anumite caracteristici si desigur trebuie sa cuprinda materiale rezistente si de specialitate. Aceste materiale reprezinta practic nucleul oricarei cladiri, durata de viata a acesteia dar si eficienta propriu-zisa a operatiei de constructie, aceasta fiind strans legata de materialele utilizate. Pentru a va da o mana de ajutor in indeplinirea planurilor pe care le aveti si in finalizarea cu succes a proiectelor incepute, va voi prezenta un produs oferit de compania Alsafix.

Acest produs se adreseaza in special domeniului de constructii putand fi achizitionat atat de catre persoane fizice, cat si de persoane juridice. Produsul catre care fac referire este denumit ancora chimica si pentru cei care nu cunosc acest termen, el se refera la un mortar chimic menit sa intareasca si solidifice orice tip de constructie, indiferent de materialele utilizate. Ancora chimica este de altfel si primul mortar chimic intrat pe piata din Romania si care prezinta rezistenta garantata la seismuri de categoria 1. De aceea, produsul este utilizat de cele mai multe ori in structura constructiilor de metrou, pentru ancorare plansee de pereti mulati, montaje de parapeti pe autostrazi si consolidari de fundatii la sali de sport de mari dimensiuni si asa mai departe.

Asadar, daca doriti sa realizati o constructie sigura si durabila, care sa fie rezistenta la dezastre naturale precum actiune seismice de grad ridicat, trebuie sa utilizati ancorele chimice comercializate de compania Alsafix. Aceste ancore chimice sunt de tipul mortar de injectie si au agrement ETA (Agrementul Tehnic European) pentru a fi utilizate in materiale suport precum: betonul, piatra naturala, caramida, sau boltarii BCA. Astfel, indiferent de materialele de constructie, puteti utiliza fara probleme ancorele chimice furnizate de Alsafix.

Dupa cum am evidentiat si in cadrul liniilor de mai sus, acest tip de mortar este indicat in cadrul constructiilor cu sarcini mari. Mortarul se intareste rapid, poate fi usor prelucrat si aplicat prin intermediul sculelor de profil, chiar si de catre personal neexperimentat. Calitatea acestui mortar este una ridicata, la standarde europene, ancorele chimice reprezentand solutii inovatoare utilizate in domeniul constructiilor din intreaga lume, la ridicarea cladirilor de tip zgarie-nori sau in asigurarea altor linii de access precum metroul sau liniile de tramvai suspendate.

Tarifele ancorelor chimice Alsafix sunt extrem de avantajoase, compania dorind sa ofere un raport calitate-pret cat mai avantajos. Mai mult, in functie de anumite comenzi, se pot acorda si reduceri substantiale de pret. Ofertele curente includ si preturi promotionale pentru aceste mortare, asadar nu ezitati si plasati comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Pentru a realiza acest lucru nu trebuie decat sa solicitati ajutorul si asistenta reprezentantilor Alsafix, care va asteapta cu detalii si informatii explicate clar si concis.

Informatii suplimentare referitoare la caracteristicile ancorelor chimice Alsafix pot fi vizualizate si prin accesarea platformei online a companiei. Utilizati aceeasi pagina web si pentru a avea acces la lista completa a produselor si serviciilor Alsafix.

Alsafix, date de contact:

BRASOV – Str. Timis-Triaj, Nr.6
TEL: +40368007055
FAX: +40368007056
MOB: +40724062976
E-mail: office@alsafix.ro
Birou Bucuresti
Mob: 0722246255
E-mail: office.bucuresti@alsafix.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.