Alsir Profesional. Top 5 criterii in alegerea unei centrale termice

Alsir Profesional. Top 5 criterii in alegerea unei centrale termiceStiai ca aproximativ 10% dintre romani nu se informeaza deloc atunci cand cumpara o centrala termica, ci se lasa pe mana norocului si aleg in functie de ce gasesc la raft? Desigur, aceasta este o atitudine gresita, deoarece risca sa achizitioneze ceva care nu se va potrivi nevoilor lor si, in acest caz, putem spune ca au aruncat banii pe fereastra pe o investitie total nerentabila.

Daca iei in considerare ca o centrala termica iti va asigura confortul termic pentru urmatorii 10 ani, este de preferat sa te informezi din timp cu privire la toate tipurile de centrale care exista pe piata, la avantajele si dezavantajele acestora, la preturi, dar si la echipa de specialisti care are autorizatia de a ti-o instala.

Si daca tot am facut referire la profesionistii care ar putea sa te ajute cu montarea instalatiei termice, Alsir Profesional din Bucuresti este echipa potrivita pentru tine si pentru serviciul de care ai nevoie. Cand vine vorba de montarea oricarui tip de instalatie termica, nu ezita sa apelezi la Alsir Profesional, care datorita celor 10 ani de experienta in domeniu este capabila sa-ti ofere atat servicii de calitate superioara, cat si preturi avantajoase. In plus, fiecare lucrare prestata de catre Alsir Profesional beneficiaza si de garantie.

5 criterii esentiale dupa care sa te ghidezi atunci cand iti alegi centrala termica

Pentru ca Alsir Profesional sa aiba ce monta, tu trebuie sa cumperi centrala potrivita. Citeste criteriile esentiale dupa care este indicat sa te ghidezi si nu vei da gres in alegerea ta:

1. Capacitate si randament. Primul pas pe care trebuie sa-l intreprinzi atunci cand iti alegi o centrala termica este de a face o analiza cat mai exacta a necesarului de incalzire a locuintei tale. Trebuie sa tii cont de numarul de bai, de numarul bucatariilor, de numarul persoanelor care vor consuma apa calda, de volumul si suprafata spatiului de incalzit, cat si de gradul de izloare al locuintei. Vorbim practic de puterea centralei si este esential sa o estimezi corect. In functie de putere vei observa si randamentul acesteia.

2. Eficienta si consum. Centralele termice care exista la ora actuala pe piata au o eficienta ridicata, iar consumul de gaz este redus cu pana la 35%.

3. Siguranta in exploatare. Este important ca centrala termica aleasa sa evacueze corect gazele arse, sa aiba protectie la inghet si sa te avertizeze in cazul in care scade presiunea apei Alsir Profesional. Top 5 criterii in alegerea unei centrale termice1din instalatie. Tocmai de aceea, este de preferat sa se aleaga marci cunoscute, atent studiate si despre care se cunosc toate aceste aspecte.

4. Sistemul de informare si diagnoza. Alege o centrala termica care are integrat in strucura sa un sistem de informare, dar si de diagnoza care iti va permite verificarea permanenta a starii de functionare a centralei. Aceasta functie iti este avantajoasa atat tie ca si utilizator, dar si instalatorului care iti va monta centrala. Orice defectiune va aparea, vei afla despre ea in timp util.

5. Garantie si postgarantie. Durata medie de viata a unei centrale de apartament este de 10 ani si tocmai de aceea este important sa cauti o marca care sa-ti ofere atat garantie, cat si postgarantie. Exista pe piata multe centrale care beneficiaza de garantie de 5 ani, ceea ce este minunat!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege montaj instalatii termice Alsir Profesional. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Alsir Profesional? Suna la numarul 0722-855.948.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.