Ambalaje de unica folosinta ideale pentru afacerea dvs. de la Snick Ambalaje si Consumabile

ambalajele de unica folosinta

Chiar daca nu ne dam seama de importanta pe care au capatat-o ambalajele de unica folosinta in viata noastra cotidiana, acestea sunt atat de practice si de utile incat societatea moderna le-a adaptat necesitatilor tuturor. Astfel, firmele de catering, de livrari la domiciliu, cofetariile, pizzeriile, restaurantele, gogoseriile, sunt clienti fideli ai companiei Snick Ambalaje si Consumabile. Oferta acestei firme include tavite alimentare, folii alimentare, ambalaje de unica folosinta de hartie, carton, aluminiu, trestie de zahar, PVC, LPDE sau HPDE. Ambalajele de unica folosinta sunt destinate atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Comenzile se pot plasa foarte usor pe site-ul companiei stick-ambalaje.com, iar echipa de specialisti va raspunde prompt si intr-un mod amabil si profesional solicitarii dvs.

Avantaje ambalaje de unica folosinta din oferta Snick Ambalaje si Consumabile

Nici nu mai este nevoie sa mentionam faptul ca ambalajele de unica folosinta va scutesc de mult efort si de multa munca precum spalatul vaselor. In plus, comandand mancare care este livrata in ambalaje de unica folosinta, aceasta ajunge la dvs. in cele mai bune conditii, fara sa se verse si la o temperatura placuta. Ambalajele de unica folosinta oferite de Snick Ambalaje si Consumabile sunt destinate transportului si consumului de produse alimentare, si au marele avantaj de a fi biodegradabile, asadar foarte prietenoase cu mediul inconjurator, igienice, si cu o greutate foarte redusa.

Ambalajele de unica folosinta sunt de asemenea ideale pentru pastrarea alimentelor in siguranta si in cele mai bune conditii. Snick Ambalaje si Consumabile cuprinde in oferta sa ambalaje de unica folosinta intr-o mare varietate de dimensiuni, cu utilizari diferite. Compania se ocupa de importul si de distributia de ambalaje de unica folosinta si de consumabile persoanelor interesate, indeosebi afacerilor din sfera HoReCa.

Ce gama de produse aveti la dispozitie pentru a alege ambalaje de unica folosinta perfecte pentru businessul dvs.? In primul rand, in cadrul companiei Snick Ambalaje si Consumabile gasiti ambalaje din carton, de la pahare, caserole, pana la cutii de tort, de pizza, tavite, si ambalaje din trestie de zahar, de la boluri, caserole, tavite, pana la farfurii. Mai mult decat atat, ambalajele de unica folosinta Snick Ambalaje si Consumabile pot fi fabricate si din hartie (pungi, saci, sacose), PET, PSE sau aluminiu (caserole, tavite, etc). Acum aveti marele avantaj de a comanda chiar si tacamuri de unica folosinta, paie, articole din lemn si pahare si farfurii de plastic la preturi competitive!

Ambalaje de unica folosinta – preturi la indemana oricui de la Snick Ambalaje si Consumabile

Snick Ambalaje si Consumabile este o firma de renume national, cu un portofoliu bogat si variat de clienti, reprezentanti ai unor companii de succes din domeniul HoReCa. Printre produsele importate si comercializate de catre specialistii Snick Ambalaje si Consumabile enumeram si ambalajele de unica folosinta biodegradabile, reciclabile, elegante, usor de folosit si care nu necesita ingrijiri speciale! Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica nu ezitati sa comandati produse de unica folosinta din oferta Snick Ambalaje si Consumabile si nu veti regreta alegerea facuta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.