Ambalaje din carton si cine are nevoie de ele?

ambalaje din carton

In ultimii ani piata online a cumparaturilor, a livrarilor, e-commerce-ul a cunoscut o crestere spectaculoasa. Aproape oricine care are acces la internet a comandat cel putin o data un produs de pe internet, fie ca e vorba de haine, pantofi, medicamente,aparate electrice sau suplimente alimentare.Odata cu explozia comertului online, s-a dezvoltat si piata de ambalaje din carton, necesare pentru a livra in siguranta toate bunurile comercializate online.

Dar nu numai comertul online foloseste ambalaje din carton, ci si industria restaurantelor care fac livrari la domiciliu in ambalaje din carton pentru pizza, industria produselor alimentare, industria cosmetica,industria farmaceutica,industria electricelor si electronicelor, toate au nevoie de ambalaje din carton.

Practic ambalajele din carton sunt necesare oricarei firme care desfasoara o activitate de comert, aceste tipuri de ambalaje din carton protejeaza marfurile de distrugere sau deteriorare, inclusiv marfurile perisabile, iar ambalajele din carton personalizate cu numele firmei sunt la mare cautare datorita reclamei si promovarii pe care o fac firmelor care apeleaza la astfel de ambalaje.

Cartonul este de fapt o hartie groasa. Exista mai multe tipuri de carton din care se fac ambalaje din carton: carton plat, carton duplex, carton triplex, carton ondulat.Cartoanele duplex si triplex sunt confectionate din straturi de material fibros care sunt asamblate cand sunt inca umede si apoi presate.Cartoanele ondulate sunt asamblate din mai multe straturi netede si ondulate,care sunt lipite cu adeziv intre ele si se folosesc pentru ambalajele produselor fragile si perisabile.

Avantajele utilizarii de ambalaje din carton:

  • Protejeaza produsele
  • Cantaresc putin
  • Asigura mentinerea temperaturii constante in interiorul ambalajului, datorita aerului dintre straturi,in caz de temperaturi extreme in timpul transportului
  • Pretul este mult mai ieftin fata de alte ambalaje
  • Se pot plia atat in timpul transportului cat si dupa, ocupand putin loc si putand fi pastrate cu usurinta
  • Sunt refolosibile si se pot recicla
  • Firmele pot opta pentru personalizarea ambalajelor, facandu-le mai atractive.

Firma Prodamco cu sediul in Bucuresti este pe piata din anul 2000 si ofera ambalaje din carton de calitate superioara si la preturi avantajoase.

In oferta re regasesc ambalaje din carton de urmatoarele tipuri:

  • Carton microondulat(ondula E) care este format dintr-un singur strat de carton neted si unul ondulat lipite cu adeziv intre ele
  • Carton ondulat tip III(ondula B sau ondula C) care este format din 2 straturi netede intre care se afla un strat ondulat
  • Carton ondulat tip V(ondula B+C sau B+E) care este format din 3 straturi netede intre care se afla 2 straturi ondulate3

Puteti alege intre culoarea alba sau nuda a cartonului, de asemenea acesta se poate imprima in 1-4 culori iar firma ofera consultanta gratuita pentru alegerea tipului de ambalaj si a caracteristicilor necesare fiecarui tip de afacere.

Prodamco ofera ambalaje din carton pentru o gama larga de operatori economici din industria alimentara cu toate subramurile sale, industria confectiilor, industria bauturilor, industria electronicelor si nu numai.

Fiind de 15 ani pe piata este unul dintre liderii de marca in productia de ambalaje din carton la care merita sa apelati cu incredere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.