Ambalaje farmaceutice fabricate la o calitate superioara

ambalaje farmaceutice

S.C. Astral93 Prodcom SRL si-a inceput activitatea in 1993, pentru a produce ambalaje farmaceutice, precum si dispozitive de dozare destinate produselor farmaceutice, parafarmaceutice, suplimentelor alimentare, cosmetice, substantelor chimice etc. Din anul 2004, S.C. Astral93 Prodcom SRL a implementat Sistemul de Management al Calitatii: SR EN ISO9001:2008, in domeniul: Productie si comercializare ambalaje  din mase plastice destinate industriei farmaceutice, cosmetice si articole din mase plastice pentru industrie”.

Produsele noastre din gama ambalaje farmaceutice respecta legislatia in vigoare impusa de Ministerul Sanatatii prin Agentia Nationala a Medicamentului, precum si de Farmacopeea Europeana Editia 5/2005 (materia prima si documentatia tehnica).

Fabricate in conformite cu legislatia in vigoare

Mai precizam ca ambalajele farmaceutice produse de noi sunt conforme cu cerintele Directivelor Comunitatii Europene privitoare la contactul cu alimentele. Toate ambalajele prezentate corespund cerintelor din Farmacopeea Europeana editia curenta.

Intreaga activitate de productie a lucratorilor cu experienta din cadrul S.C. Astral93 Prodcom SRL este fundamentata pe o buna cunoastere a pietei de profil, precum si pe intelegerea rolului si a importantei ambalajelor in marketing.

Pentru noi, ambalajul este o prima carte de vizita a unui produs, un garant al calitatii. In cazul unor ambalaje farmaceutice, rolul acestora devine esential, deoarece datorita acestora produsul farmaceutic isi pastreaza compozitia si calitatea ingredientelor, pentru a putea fi administrat in conditii de deplina siguranta. Am putea afirma ca orice ambalaje farmaceutice contribuie la reusita unui tratament, alaturi de produsul propriu-zis. Ambalajul este cel care conserva calitatile unui produs pe tot timpul valabilitatii acestuia si ajuta la dozarea unor medicamente in stare lichida. Un alt aspect deosebit de important este ca orice ambalaje farmaceutice trebuie sa fie prevazute cu elemente de siguranta, pentru a nu fi desfacute accidental de catre copii sau batrani.

O gama diversificata de ambalaje farmaceutice

Sa mai adaugam ca in afara atentiei pe care o acordam calitatii tuturor tipurilor de ambalaje farmaceutice pe care la fabricam in serie, suntem preocupati si de respectarea normelor de protectie a mediului. Intreaga linie de productie, precum si materiile prime pe care le folosim sunt conforme cu normele europene in domeniu. La cererea clientului, anumite ambalaje farmaceutice pot fi livrate si in stare sterila.

Suntem mandri ca de-a lungul timpului am reusit sa pastram esenta productiei noastre de mase plastice si in special pe cea de ambalaje farmaceutice si chiar sa o diversificam. In toata aceasta perioada, pretul produselor noastre a continuat sa fie echilibrat pentru a nu crea o presiune sociala nejustificata care sa se rasfranga in pretul de piata al medicamentelor.

In lista noastra de produse pentru ambalaje farmaceutice se afla: capac cu picurator, pentru inchidere ambalaje farmaceutice; capace tip GL 18, cu sigiliu de siguranta; capace pentru borcane tip PET; capace cu filet pentru flacoane cosmetice; cutii pentru creme cu capac filetat; flacoane de 20 ml, 30 ml si 45 ml cu capac; lingurite dozatoare de 2,5 si 5 ml, pentru produse farmaceutice lichide. O parte a acestor ambalaje farmaceutice pot avea o dubla destinatie, respectiv pentru uz uman si uz veterinar.

Suntem in total acord cu normele de protectie a mediului care solicita consumatorilor reciclarea responsabila a acestor ambalaje farmaceutice si ne alaturam acestui indemn.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.