Amenajare camera copii

amenajare camera copii

Cu totii stim ca spatiul in care creste si se dezvolta un copil este esential si influenteaza dezvoltarea acestuia, de aceea Fine Design Studio vine cu o solutie pentru amenajarea camerei copilului tau, in functie de propriile dorinte.

Aceasta amenajare a camerei copilului va fi o provocare pentru angajatii Fine Design Studio, deoarece micii locatari au o personalitate si un caracter care se schimba in foarte scurt timp, dar solutiile angajatilor Fine Design Studio vor crea un spatiu deosebit, imbinare a creativitatii si a practicului. Interiorul va trebui sa fie atat pe placul copilului, cat si pe placul parintilor, deoarece copilul isi va crea o parere personala despre camera lui, dar va fi influentat si de parerea parintilor. Pentru pastrarea unui stil unitar insa, angajatii Fine Design Studio tin cont in totalitate de preferintele clientilor, aspectele structurii cladiri si a restului casei fiind si ele piese de influenta.

   Amenajarea camerei nou-nascutului

Vei avea un nou-nascut, dar nu esti pregatit? Echipa Fine Design Studio iti sta la dispozitie pentru a crea dintr-o incapere obisnuita o camera pentru noul-nascut. Plini de creativitate si inspiratie, echipa de designeri va crea micutului locatar un spatiu de vis. Deoarece micutul locatar inca nu e capabil sa ia decizii si sa-si exprime dorintele, starea lui atunci cand sta in propria incapere va da verdictul asupra ambiantei, daca aceasta este sau nu este potrivita pentru el. Echipa de designeri Fine Design Studio va crea o incapere care, pe masusa ce copilul va creste, aceasta va putea fi modificata si transformata pe viitor chiar in camera unui adolescent.

Daca copilul are varsta potrivita pentru a sti ce isi doreste, echipa noastra de designeri va tine cont de parerea si preferintele lui, astfel ii va crea tanarului locatar un spatiu unde acesta va iubi sa-si petreaca timpul. Deoarece acesta are nevoei de spatiu pentru a-si depozita carticelele de povesti si jucariile o biblioteca multifunctionala va fi perfecta pentru camera lui.

Influentabile la dezvoltarea micutului vor fi si culorile care fac parte din incaperea in care acesta va sta, de aceea acestea trebuie sa fie cat mai vesele si de nuante cat mai deschise, care sa constituie un portal intre incaperea lui si o lume a basmului. Pentru dezvoltarea lui cognitiva si psihica vor fi bine venite desene cu personajele lui preferate din cartile de povesti, precum Alba ca Zapada si piticii sai, sau chiar personajele preferate din desenele animate, spre exemplu Mickey Mouse.

Fine Design Studio amenajeaza atat camere pentru cei mici, cat si pentru adolescenti. Aceste incaperi vor fi amenajate in functie de preferintele si preocuparile adolescentilor, de aceea designerii Fine Design Studio vor tine cont de acestea, ca adolescentul sa se regaseasca in incaperea in care locuieste, facandu-l sa se simta atasat de acest spatiu, aici gasindu-si propriile aspiratii si sperante, ajutandu-l la o dezvoltare cat mai echilibrata pe perioada liceului si chiar a facultatii.

Alege designerii de la www.logosidesigninterior.ro pentru a creea spatiul de poveste pentru copiii tai, pentru ca acestia sa aiba parte de o crestere ideala intr-un spatiu mult dorit de ei!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.