Amenajari cu piatra ornamentala Baschioi!

06c68d76fa49e5e1f916595210e328faPentru cei care se ocupa de amenajari interioare si exterioare, cat si pentru cei care doresc amenajarea casei lor intr-un mod unic, Baschioi propune utilizarea de piatra ornamentala Baschioi. Cu ajutorul acesteia, vei obtine cele mai frumoase amenajari interioare. Fie ca optezi pentru piatra ornamentala Baschioi distribuita brut, in blocuri, sparta sau sub forma de placi decorative, compania Baschioi iti satisface toate cerintele si necesitatile. Acest tip de piatra este unica in Romania, fiind recomandata in amenajarile cu piatra naturala, in special pentru placari ale peretilor, pavajelor de curti, gradini si pardoseli.

De la locuinte private pana la spatii publice, restaurante, alei si monumente istorice, piatra ornamentala Baschioi este menita sa ofera un aspect elegant si modern oricarui spatiu. Acest tip de piatra se numara printre preferintele designerilor si celor care realizeaza amenajari. Dorind sa ofere solutii eficiente in amenajarile cu piatra naturala, compania ofera produse la preturi pentru toate buzunarele. Costurile unei lucrari de amenajare cu piatra ornamentala Baschioi depind de suprafata totala care se doreste a fi placata.

Opteaza pentru piatra ornamentala Baschioi!

Extrasa din localitatea Nicolae Balcescu, piatra ornamentala Baschioi este o gresie calcaroasa de culoare crem. Aceasta este rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet, motiv pentru care poate fi utilizata si in spatiile exterioare. Piatra isi mareste rezistenta la contactul cu mediul ambiant. Piatra ornamentala este testata si autorizata de institutul INCERC, care recunoaste calitatile si unicitatea ei in Romania. Piatra ornamentala naturala poate avea forme regulate sau neregulate, si poate fi semifinisata sau finisata in intregime. Gratie varietatii de culori si texturi in care se regaseste, piatra ornamentala Baschioi ofera un plus de rafinament in realizarea amenajarilor interioare si exterioare de orice tip. Avand o rezistenta ridicata la intemperii, si duritate mare la orice mediu, piatra ornamentala poate fi un element de atractie in orice spatiu exterior, curte, gradina sau alee.

Vei obtine cele mai frumoase lucrari de amenajari cu piatra ornamentala Baschioi, fie ca este vorba de placarea unor pardoseli, sau de placarea peretilor unei pensiuni sau de peretii interiori a unui restaurant. Lucrarile cu acest tip de piatra vor iesi in evidenta prin simplitate, unicitate si bun gust. Piatra ornamentala Baschioi isi mentine integritatea un timp indelungat, fara a-si pierde din aspectul elegant si rafinat. Avand o culoare deschisa, piatra ornamentala se incadreaza in orice spatiu, tocmai de aceea este preferata in detrimentul altor produse.

De unde poti comanda piatra ornamentala Baschioi?

De la compania care poarta acelasi numele, Baschioi. Firma are ca principal obiect de activitate extractia si prelucrarea pietrei ornamentale Baschioi in Romania. Unica si rezistenta, piatra se utilizeaza cu succes in numeroase amenajari interioare, fie ca este vorba de piatra bruta sau sparta, placi, blocuri, cu forme regulate sau neregulate. Firma Baschioi iti ofera nu doar cele mai calitative produse, dar si preturi avantajoase si servicii de montaj. Poti efectua comenzi online sau telefonic si vei obtine cele mai bune oferte de piatra naturala din Romania, pentru a realiza cele mai frumoase amenajari interioare.

 

Datele de contact ale firmei Baschioi

Adresa firmei: Str. Rascoalei, Nr. 14, Pantelimon

Telefon: 0722 625 500

Email: info@piatranaturala.eu

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.