Amenajeaza un spatiu de joaca adecvat prin produsele Eurocat

Amenajarea unui teren de fotbal presupune o actiune ce trebuie sa tina cont de anumite prevederi legale, dar si de anumite caracteristici care sa garanteze calitatea spatiului ce urmeaza a fi amenajat. Indiferent de locul in care acest teren de fotbal se va construi, in locuri publice, in cadrul unor complexe turistice, sau in cadrul unor unitati ce ofera cazare in regim hotelier, se recomanda utilizarea gazonului sintetic in detrimentul celui natural. Motivele pentru care se face aceasta recomandare, dar si locul de unde puteti procura un gazon sintetic de calitate, vor fi subiectele tratate in liniile de mai jos.

De ce sa folositi gazon sintetic pentru fotbal cand puteti alege varianta naturala? In primul rand, gazonul sintetic este utilizat cu precadere in spatiile publice amenajate de autoritatile locale. Acesta este preferat in schimbul celui natural deoarece este mult mai rezistent, mai usor si mai ieftin de intretinut si, desigur, mult mai usor si ieftin de inlocuit. Mai mult, gazonul artificial poate fi utilizat atat pe timp de ploaie, cat si pe timp de ninsoare, la aceleasi performante inregistrate intr-o zi insorita de vara. Spre deosebire de gazonul natural, cel artificial nu retine apa, nu pune in pericol siguranta jucatorilor de fotbal, are o aderenta crescuta, protejeaza integritatea corporala a jucatorilor la impact puternic si asa mai departe.

Avantajele utilizarii gazonului sintetic in amenajarea unui teren de fotbal sunt numeroase, aceasta suprafata imitand si foarte bine conditiile naturale oferite de un teren de fotbal clasic. Gazonul sintetic poate fi acoperit sau nu, in ambele situatii calitatea acestuia fiind aceeasi. Dupa cum am mentionat, costurile de achizitie si de montaj sunt reduse, acelasi lucru aplicandu-se si in ceea ce priveste intretinerea sau repararea gazonului deteriorat.

Dar pentru a putea beneficia de aceste avantaje trebuie sa achizitionati un gazon sintetic de cea mai buna calitate, care sa detina certificat sau atestat FIFA. In mod contrar, investitia dumneavoastra nu va avea rezultate, locul de joaca amenajat fiind sortit esecului. Asadar, pentru a achizitiona un gazon artificial la standarde europene, va recomand serviciile si desigur ofertele companiei Eurocat. Eurocat ofera gazon sintetic realizat din polietilena 100%, disponibil cu inaltimea de 40, 50, respectiv 60 mm, si nuante mai inchise sau mai deschide de verde. Acest gazon poate fi montat rapid si usor chiar de catre persoane care nu au cunostiinte de specialitate sau in acest domeniu de activitate.

Pentru a vizualiza modelele de gazon sintetic pentru fotbal Eurocat nu trebuie decat sa accesati platforma online a companiei mentionate. O sa puteti alege dintr-o varietate de produse in functie de propriile preferinte si necesitati. Tarifele de achizitie sunt mai mult decat avantajoase, in special daca beneficiati de ofertele speciale oferite de Eurocat. In cazul in care doriti asistenta tehnica sau ajutor de specialitate, personalul firmei va sta la dispozitie cu sfaturi utile si raspunsuri prompte si detaliate la intrebarile dumneavoastra. Pentru mai multe informatii nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos!

Eurocat, date de contact

S.C. EuroCat 2006 S.R.L.
Adresa: Adjud, Vrancea
E-mail: office@terenuri-sportive.ro
Telefon: 0726-761.430 / 0762-308.300

Articol oferit de Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.