Ameriserv – inchirieri auto simple si rapide

Cautati o firma care se ocupinchirieri autoutilitarea cu inchirieri auto? Aveti nevoie de un autoturism pentru o perioada scurta de timp si nu stiti la cine sa apelati? Vreti sa transportati marfa, iar autoutilitara dumneavoastra este in service? Nicio problema! Compania Ameriserv va pune la dispozitie servicii de inchirieri auto avantajoase, in baza unor conditii simple si flexibile.

Ce beneficii vor avea clientii apeland la compania Ameriserv?

Ameriserv s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de prima clasa in domeniul inchirierilor auto si importurilor autovehiculelor second – hand din tarile UE. Inca de la infiintare, scopul companiei a fost acela de a oferi clientilor sai servicii si produse de calitate, la un pret foarte avantajos. In acest mod, Ameriserv a reusit sa se impuna pe piata de profil de pe plan local, mentinandu-si pozitia fruntasa de-a lungul timpului.

Parcul auto al companiei este alcatuit din autoturisme de marca ce asigura toate conditiile de confort si securitate. Starea tehnica a masinilor este impecabila. Conditiile de inchiriere sunt valabile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru societatile comerciale.

De ce conditiile de inchiriere ale companiei Ameriserv sunt simple si flexibile?

Compania se obliga sa va predea autoturismul in stare perfecta atat din punct de vedere functional, cat si estetic, o cheie originala, verificarea tehnica la zi, rovigneta, copie dupa asigurarea Casco, RCA valabil si rezervorul de combustibil plin.

In schimb, clientul trebuie sa respecte cateva conditii:

  • Varsta minima admisa este de 21 de ani, minim 1 an experienta de condus si permis categoria B;
  • Sa plateasca anticipat garantia aferenta masinii inchiriate, care ii va fi returnata in proportie de 100% in cazul in care masina este adusa inapoi in stare perfecta de functionare;
  • Sa plateasca anticipat chiria autoturismului inscrisa in contract in momentul preluarii prin achitarea acesteia;
  • Sa predea autoturismul companiei cu rezervorul plin, curat, exact asa cum l-a preluat de la reprezentantii Ameriserv;
  • Sa plateasca daunele in cazul in care acestea nu sunt acoperite de asigurarea Casco;
  • Sa plateasca amenzile primite;
  • Sa intretina autovehiculul in conditii bune, in conformitate cu dispozitiile legale pe durata inchirierii;
  • Sa nu conduca autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene.

Am dorit sa va enumar aceste conditii, tocmai pentru a intelege de ce recomand serviciile de inchirieri auto oferite de compania Ameriserv.

Daca doriti sa transportati marfa, puteti inchiria una dintre cele trei autoutilitare disponibile in parcul auto al companiei: Citroen Berlingo 1.6 HDI, Peugeot Partner 1.6 HDI si Fiat Ducato.

Dotarile autoutilitarelor precum airbagul, abs-ul, clima, radio CD-player-ul si inchiderea centralizata asigura clientului un grad sporit de confort si siguranta faptului ca transportul de marfa se va realiza in cele mai bune conditii.

Ameriserv iti ofera posibilitatea de a economisi timp si bani, punandu-ti la dispozitie masina adecvata transportului de marfa pe care doresti sa il efectuezi.

Date de contact:inchirieri autoutilitare

Denumirea firmei: Ameriserv;

Localitate: Cluj-Napoca;

Numar de telefon:0744 529 138.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Cititi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.