Amicom Hidro Expert. 8 pasi simpli pentru reparatia terasei de bloc

LAmicom Hidro Expert. 8 pasi simpli pentru reparatia terasei de blococuiesti la bloc, iar terasa acestuia, care trebuie reparata urgent din cauza infiltratiilor de apa, reprezinta marul discordiei intre locatari? Unii dintre acestia au contribuit cu bani la reparatiile necesare, insa exista si cativa carcotasi care considera ca, daca ei nu stau la ultimul etaj, nu au nici acoperis deasupra capului?

Dupa cate stii deja, toata lumea este obligata sa contribuie cu bani la reparatii si acest lucru o spune chiar legea. Se vor lua bani din fondul scarii, Asociatia de locatari facand plata catre o firma specializata pentru reparatii si hidroizolatii, astfel incat nimeni sa nu mai sufere din cauza apei de pe pereti.

Iar treaba se face foarte simplu. Chemi administratorul blocului sa vada despre ce este vorba, iar acesta raporteaza situatia presedintelui. Presedintele reuneste comitetul executiv, iar pe baza ofertelor de pret solicitate de catre administrator unor 3 firme diferite se va lua decizia finala cu privire la reparatii. Se cheama firma de specialisti, se repara terasa blocului, se semneaza contractul si gata.

Daca totusi aprobarea reparatiilor nu s-a realizat, toti ce care nu au fost de acord cu acest demers vor plati toate prejudiciile finaciare ale celor care au fost direct afectati de catre infiltratii. Iar in aceste prejudicii intra si banii pentru repararea apartamentului.

Amicom Hidro Expert iti propune 8 pasi simpli pentru a-ti repara terasa blocului

In Romania ultimilor ani, foarte multe blocuri au avut probleme din cauza infiltratiilor si poate tocmai din aceasta cauza vara a devenit anotimpul reparatiilor de terase de bloc. Si este normal sa fie asa, se asteapta vremea buna pentru ca lucrarea sa fie facuta asa cum trebuie si sa reziste cat mai mult timp.

Pentru reparatii de calitate, trebuie urmati pasii:

1. Alegerea unei firme de incredere. Acesta este pasul cel mai important. Amicom Hidro Expert iti sta la dispozitie cu o echipa priceputa si experimentata care iti va efectua o lucrare de reparatie, de calitate.

2. Pregatirea suprafetei de lucru. Placa de beton sau vechea hidroizolatie a blocului este curatata si desprafuita bine.

3. Reparatii auxiliare. Daca este cazul, se fac decopertari partiale si se va verifica cu atentie fiecare gaura de scurgere. Pentru zonele deteriorate se vor face dubluri.

4. Aplicarea membranei. Stratul de membrana se aplica prin lipirea la cald. Suprapunerea membranelor in timpul lipirii este de 12%.

5. Montarea aeratoarelor. Atunci cand se aplica membrana bituminoasa, se monteaza si aeratoarele. Nu mai tarziu!

6. Sudarea. Dupa acesti 5 pasi urmeaza sudarea membranei, de fapt a marginilor acesteia. Acest lucru se realizeaza cu o lopatica speciala si un arzator. De ce se procedeaza astfel?Amicom Hidro Expert. 8 pasi simpli pentru reparatia terasei de bloc1 Deoarece sulurile de membrane care au fost aplicate pe terasa blocului trebuie sa devina un tot unitar si sa nu permita apei sa se infiltreze.

7. Montarea parafrunzarelor. Pentru fiecare gura de scurgere trebuie montat cate un parafrunzar.

8. Receptia lucrarii. In cele din urma se face receptia lucrarii. Administratorul blocului verifica lucrarea, se face plata si se semneaza contractul.

Daca si tu ai probleme din cauza infiltratiilor, nu mai sta pe ganduri si cheama echipa Amicom Hidro Expert sa te ajute!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege reparatii terase Amicom Hidro Expert. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Amicom Hidro Expert? Suna la numarul 0213-242.421, 0744-903.866 si 0722-412.211 sau trimite un e-mail pe adresa office_amicom@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.