Amicom Hidro Expert – Hidroizolatii moderne si de calitate pentru orice tip de cladire!

hidroizolatii bucurestiLucrarile de hidroizolatii sunt extrem de importante pentru absolut orice cladire care este supusa factorilor de umezeala. Acestea sunt facute in special pentru fundatii, peretii unui subsol, socluri, pardoseli, si parti a unei cladiri supuse unui grad sporit de umiditate. Datorita lucrarilor de hidroizolatii, toate aceste spatii vor fi protejate de actiunea apei ce se poate infiltra in pamant, si poate degrada constructia la acest nivel. In plus, infiltrarea apei si stationarea ei in cladiri si in pardoseli creeaza umiditate, ceea ce poate duce si la aparitia unor probleme de sanatate. Avand o experienta de mai bine de 10 ani in domeniul montarii si executarii hidro si termoizolatiilor, si dispunand de o echipa de tehnicieni si muncitori de inalta calificare profesionala, firma Amicom Hidro Expert va pune la dispozitie servicii profesioniste de hidroizolatii in Bucuresti.

Prin hidroizolare unui bloc intelegem procesul de izolare a unei constructii pentru a stopa trecerea sau infiltrarea apei. In general, se hidroizoleaza terasele de la etaj ale caselor, balcoanele sau alte zone expuse ploilor/zapezilor sub care exista incaperi ale constructiei. Rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia impotriva actiunii apelor de orice fel (lichid, vapori), si impotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea. Actualmente, orice lucrare de hidroizolatii trebuie sa faca obiectul unei parti de proiect care sa cuprinda atat piese scrise cat si desenate, pentru stabilirea solutiilor de hidroizolare trebuind sa se tina seama, dupa caz, si de analize hidrologice, geotehnice sau chimice.

Lucrarile echipelor de profesionisti Amicom Hidro Expert sunt realizate in conformitate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de toate avantajele acestor tipuri de operatiuni. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, firma din capitala a reusit sa se adapteze constant exigentelor impuse de calitate si dezvoltarea continua a pietei. Comparativ cu variantele clasice, produsele noi sunt mai usor de aplicat si au durata de viata mai mare. Daca apelati totusi la utilizarea unor membrane, trebuie sa fiti foarte atenti la firmele care se ocupa de montarea acestora.

Hidroizolatiile profesionale Amicom Hidro Expert garanteaza cea mai buna protectie impotriva infiltrarii apei in interiorul propriei locuinte, sau a oricarui alt tip de cladire. Producerea acestui eveniment presupune costuri ridicate pentru repararea pagubelor. Mai mult, infiltrarea apei poate afecta chiar si structura de rezistenta a cladirii respective, ducand astfel la consecinte grave in timp. Pentru a evita aceste neplaceri, aveti nevoie de efectuarea unor operatiuni de hidroizolare la cele mai inalte standarde.

In paralel cu serviciile de calitate in hidroizolarea blocurilor, Amicom Hidro Expert va mai pune la dispozitie membrane si alte materiale specifice lucrarilor de hidroizolatii a cladirilor, pe care le utilizeaza totodata si in cadrul operatiunilor de acest gen pe care le executa. O conditie esentiala in scopul prevenirii eficiente a infiltratiilor apei este efectuarea hidroizolatiilor cu ajutorul celor mai bune materiale, iar acestea va stau acum la dispozitie, la cele mai avantajoase preturi de pe piata de specialitate, numai prin intermediul firmei Amicom Hidro Expert.

Date de contact:

Telefon: 0744.903.866 / 0722.412.211

Tel/Fax: 021.324.24.21

Email: office_amicom@yahoo.com

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.