AMT Servicii Craiova – servicii financiare de top!

Iti trebuie diverse expertize specializate sau servicii de audit financiar?

Ai nevoie de consultanta juridica, de redactarea diverselor acte juridice sau vrei sa vinzi si sa cumperi diferite companii?

Nu stii la cine sa apelezi pentru recuperarea unor debite sau creante?

In aceste situatii cea mai buna alegere pe care o poti face, este compania AMT Servicii din Craiova!AMT

Firma craioveana are experienta in domeniul financiar, ea fiind recunoscuta pe piata romaneasca de profil prin managementul de calitate pe care il practica.

Compania AMT Servicii este locul in care ii vei gasi pe cei mai bine pregatiti consilieri juridici si avocati din Craiova, acestia fiind mereu gata sa iti raspunda cu profesionalism si promptitudine tuturor cererilor si provocarilor reorganizarilor judiciare sau in ceea ce priveste falimentele.

Un nume important in cadrul companiei AMT Servicii Craiova, este cel al asociatului-coordonator Florin Saftoiu, lichidatorul judiciar recunoscut atat pentru experienta vasta in domeniul auditului financiar, cat si pentru portofoliul lichidarilor si al reorganizarilor solutionate.

Florin Saftoiu este specialistul cu un numar record de active si creante recuperate, in portofoliul sau profesional fiind incluse si numeroase contracte incheiate cu tertii, in conditii extrem de avantajoase.

Colaborand cu compania AMT Servicii Craiova, vei avea parte de solutii si proiecte viabile privind valorificarea activelor societatilor aflate in insolventa, dar si de recuperarea rapida a creantelor, profesionistii craioveni fiind renumiti pentru promptitudinea si profesionalismul cu care demareaza si finalizeaza toate lucrarile partenerilor de afaceri.

AMT Servicii Craiova este compania care iti poate oferi servicii profesionale diverse:

  • In incheierea tranzactiilor diverse, in functie de solicitari
  • In asistenta, consultanta si reprezentarea in fata instantelor de judecata, indiferent de nivel
  • In reprezentarea si consultarea in relatiile diverse cu tertii, privind incheierea contractelor comerciale diverse
  • In elaborarea actelor cu caracter juridic ori a cererilor premergatoare deschiderii formalitatilor si procedurilor de insolventa diverse

Compania AMT Servicii Craiova este oricand la dispozitia ta, oferindu-ti servicii la standarde europene in domeniul falimentelor, al reorganizarilor judiciare, al recuperarilor de debite ori creante.

AMT Servicii este compania care iti garanteaza solutionarea problemelor tale in cel mai scurt timp, firma avand in portofoliu sute de cauze aflate pe rolul instantelor din Dolj, Olt, Valcea, Teleorman, Gorj, Mehedinti si Timis.AMT 1

Dispunand de logistica de ultima generatie, bine pregatiti in domeniu, specialistii companiei AMT Servicii Craiova sunt cea mai buna alegere pe care o poti face, daca ai nevoie de:

  • Consultanta juridica, ori asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata- de toate gradele, in toate judetele.
  • Consultanta juridica, asistenta si/ sau reprezentare in relatiile cu tertii, respectiv la incheierea de contracte comerciale, angajamente de plata, in procedurile de conciliere directa si chiar la incheierea tranzactiilor de orice natura.
  • Redactarea actelor diverse cu caracter juridic si tehnoredactarea cererilor de chemare in judecata pentru toate domeniile
  • Recuperarea debitelor, investitii cu formule executorii, punere in executare si urmarirea dosarelor in curs, pana la finalizarea lor

In plus, AMT Servicii si lichidatorul judiciar Florin Saftoiu iti stau mereu la dispozitie, oferindu-ti:

• Consultanta de specialitate in domeniul insolventei
• Intocmirea planului de reorganizare, in functie de situatie

• Reorganizarea afacerii si management interimar
• Inchideri operationale si lichidari administrative
• Lichidari judiciare diverse
• Expertize privind activitati multiple din cadrul procedurii de insolventa

• Vanzarea si achizitia companiilor aflate in dificultate

Alege cel mai bun partener de pe piata, alege specialistul de care ai nevoie!

AMT Servicii Craiova – servicii financiare de top!

 Contact:

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. Unirii, Nr 30
Telefon: 0251 415 330
Fax: 0251 415 330

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.