O analiza a echipelor noastre de service autorizat centrale termice Bucuresti

service autorizat centrale termice Bucuresti

Centralele termice de apartament sunt cele ce au schimbat in mod radical conceptul de comfort termic pentru fiecare dintre cei ce au prins perioada cartelelor a ratiilor si a programelor de televiziune pline de… urale si laude. Suntem Evam Constal, specialistii dumneavoastra in centrale termice dar si in instalatii de apa, incalzire si nu numai. Misiunea noastra si a colaboratorilor nostri este cea de a va oferi servicii complete de consultanta, configurare, instalare dar si service autorizat centrale termice Bucuresti si in imprejurimi.

Echipe de service autorizat centrale termice Bucuresti profesionale.

A avea o centrala termica in apartament este un plus, insa pentru unii dintre cei care au fost martori la incidentele cauzate de catre centralele termice, acestea sunt comparate adeseori cu reale bombe cu ceas. Insa, situatia nu este chiar atat de riscanta, mai ales daca sunt respectate niste lucruri de bun simt in primul rand, si apoi, prevederile impuse de catre lege si autoritatile din domeniu.

In urma unei analize atente a ultimelor 10 incidente petrecute in Bucuresti, echipele de service autorizat centrale termice Bucuresti au identificat un tipar care pare sa fie prezent la 90% din cazuri. Despre acest tipar dorim sa discutam, intr-un mod cat mai obiectiv, astfel incat, dumneavoastra sa trageti concluziile si poate astfel vom reusi sa reducem numarul acestor incidente.

Din cele 10 incidente petrecute in ultimii 2 ani am constatat ca in 7 dintre cazuri nu se apelase la o firma sau echipe de service autorizat centrale termice Bucuresti. Acest lucru este extrem de grav deoarece numai un om pregatit cu echipamentele de proba (senzor portabil de gaz, unelte, consumabile, etc.) dar avand si cunostiintele necesare despre structura interna a unei centrale, poate sti ce sa faca si cum sa verifice lucrurile. Un amator sau un asa-zis “prieten” sau cunostiinta buna la toate va poate aduce numai probleme.

Din cele 10 instalatii cu incidente, 8 au fost instalate si modificate de oricine, insa nu de o firma sau o echipa de service autorizat centrale termice Bucuresti. A permite unui strain fara o calificare sau a unui prieten  sa iti umble la instalatia de gaz (aragaz, cuptor, centrala, boiler, soba, convector, etc.) este ca si cum ai lasa un copil de 5 ani sa iti repare sistemul de franare la masina…

Nu apelati la altcineva inafara de firme si echipe de service autorizat centrale termice Bucuresti

Echipele noastre de service autorizat centrale termice Bucuresti si inginerii care au analizat aceste 10 incidente au mai constatat un lucru, din toate aceste evenimente nedorite, 9 nu detineau autorizatie sau inspectia periodica. Orice instalatie de gaz trebuie verificata temporar la cativa ani sau de fiecare data cand simtiti miros de mercaptan (gazul este inodor! Mercaptanul este introdus in instalatie pentru identificarea usoara a emanatiilor de gaz).

Concluzia este ca joaca cu focul nu duce la nimic placut! Apelati oricand este cazul numai, repetam, numai la echipe, firme sau institutii de service autorizat centrale termice Bucuresti! Evam Constal este firma autorizata ce detine atestatul ISCIR, iar prin personalul nostru putem garanta doua lucruri: Calitatea si siguranta lucrarilor noastre. Va asteptam pe pagina noastra de internet.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.