Andare Grup, fereastra spre cer de la mansarda casei tale

Andare Grup, fereastra spre cer de la mansarda casei taleIti construiesti o casa noua sau o mansardezi pe cea existenta si ai nevoie de ferestre de mansarda de cea mai buna calitate? Firma Andare Grup din Ploiesti iti ofera o gama diversificata de ferestre de mansarda de la Velux, care este o garantie a calitatii deosebite a acestora.

Ferestrele de mansarda dau un aer placut si asigura lumina naturala, deosebit de importanta in acest loc, unde, din cauza inclinatiei acoperisului nu se pot pune ferestre obisnuite. Imaginea care se vede de la fereastra mansardei este una foarte frumoasa si se datoreaza unghiului de inclinatie al acoperisului. Intotdeauna, cand te afli intr-un asemenea loc si privesti de la fereastra parca te simti altfel, mai visator si mai romantic. Ferestrele de mansarda scot in evidenta zone sau obiecte importante din casa, fara a altera conceptul arhitectural al acesteia ci, dimpotriva, il potenteaza.

Asigurarea unei iluminari si ventilari eficiente, precum si a unui confort vizual adecvat al unei mansarde, se face prin prevederea unor deschideri in versantii acoperisurilor mansardelor, cum ar fi ferestrele de mansarda. Aceste ferestre sunt elemente care se potrivesc oricarei case, atat celor cu o arhitectura clasica, cat si celor mai moderne. Amplasarea lor la nivelul acoperisului ofera avantaje nu doar de ordin estetic, ci mai ales din punct de vedere al iluminarii si al ventilatiei naturale. Ferestrele de mansarda aduc cu peste 50% mai multa lumina naturala decat ferestrele verticale sau lucarnele.

Ferestrele de mansarda sunt niste ferestre inclinate incluse in structura acoperisurilor in panta. Ele au cateva caracteristici care le pun in oglinda cu o fereastra obisnuita verticala, astfel:

– avand aceeasi panta cu cea a invelitorii, pot fi utilizate la mansardarea podurilor existente, fara a produce modificari majore in structura acoperisului si fara a schimba aspectul general al acestuia;

– prin includerea lor in planul acoperisurilor se usureaza finisarea interioara a tavanului mansardei;

– iluminarea si incalzirea atmosferei interioare a camerelor, pe timp de vara, este totusi mai puternica, iar masa de aer proaspat care patrunde printr-o fereastra inclinata este mai mica;

– manevrarea ferestrelor este mai grea daca sunt amplasate deficitar, adica la o inaltime de peste 2 m la limita superioara;

– Exista riscul de inghetare, deci obturarea vizibilitatii pe timp de iarna, in special la pante sub 45°.

Ferestrele de mansarda Velux sunt realizate din materie prima de cea mai buna calitate si se folosesc cele mai noi tehnologii ce garanteaza durabilitatea, functionalitatea si parametri deAndare Grup, fereastra spre cer de la mansarda casei tale1 termoizolare foarte buni. Ceea ce le face sa fie durabile, printre altele, este lemnul de calitate superioara, stratificat, impregnat in vid si lacuit in unul sau mai multe straturi. Ferestrele Velux sunt sigure, au geamul rezistent la grindina si sunt rezistente la intemperii si la actiunea razelor ultraviolete.

In final, iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de firma Andare Grup din Ploiesti. Materialele de cea mai buna calitate din care sunt realizate ferestrele Velux sunt o garantie a calitatii si durabilitatii lor. Colaborarea ta cu firma Andare Grup iti va lumina casa si iti va insenina viziunea asupra celor din jur.

Daca ai nevoie de ferestre mansarda, ia legatura cu firma Andare Grup. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0749-140.007, 0724-332.984 si 0723-880.631 sau trimite un e-mail pe adresa office@andare.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre apartamente in Sebes.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.