Angajatii si promovarea unui salon coafura

a2e0f142a987c3102dc37e54ae93529dUn salon coafura este locul in care doamnele vin cu speranta ca vor pleca cu un nou look, cu o coafura reusita sau cu un par mai sanatos. Pentru a fi intotdeauna la inaltimea acestor cliente, uneori extrem de pretentioase, salonul dumneavostra trebuie sa aiba stilisti pe masura, informati in permanenta despre ceea ce este in trend si care sa respecte intrutotul, cerintele clientelor.

Angajarea personalului dintr-un salon coafura

Ca proprietar al unui salon coafura, trebuie sa stiti ca este foarte important sa va creati o echipa formata din stilisti care sunt specializati in tuns, vopsit, styling si ingrijirea parului. Personalul angajat va trebui sa se adapteze la cultura salonului dumneavoastra si va trebui sa inteleaga ca serviciile oferite de ei trebuie sa atraga o clientela cat mai numeroasa. Recrutati stilisti in urma unor anunturi publicitare, astfel inca sa aveti posibilitatea sa alegeti stilisti autorizati, care au mai practicat aceasta meserie si care stiu care sunt lucrurile care conteaza intr-un salon de coafura.

Dupa ce v-ati decis in privinta selectiei va trebui sa stabiliti care este forma de plata, daca este angajatul salonului dumneavoastra si primeste un salariu lunar (in acest caz va preda toate incasarile si acestea sunt trecute in contul firmei dumneavoastra) sau daca isi desfasoara activitatea independent si va plateste o taxa pentru cabina (incasarile vor fi exclusiv ale stilistului si acesta se va ocupa singur de plata taxelor si a imporzitelor, iar dumneavoastra veti primi oar chiria). Daca este angajatul dumneavoastra va trebui sa stabiliti un program astfel incat salonul sa fie deschis o perioada cat mai mare de timp si sa se poata coafa toate doamnele care doresc sa vina aici.

Promovarea unui salon coafura

In cazul in care aveti un site pentru respectivul salon de coafura, va recomand sa deschideti o sectiune denumita simplu ”cariere”, in care sa enumarati echipa si experienta fiecarui membru si in care sa mentionati daca mai aveti sau nu nevoie de personal calificat. Puteti posta de asemenea un link catre descrierea de pe paginile de socializare pentru a va incuraja “fanii” si “prietenii” despre coafurile care se realizeaza la salonul dumneavoastra. Aveti in vedere si faptul ca este nevoie sa publicati precvent pe site-urile de socializare coafuri realizate de stilistii pe care i-ati angajat, astfel incat persoanele care va au in lista de prieteni sa isi aduca aminte frecvent de existenta salonului pe care il aveti si sa admire coafurile realizate de angajatii dumneavoastra. Veti constata ca in urma acestor postari, vor veni cliente si vor cere o anumita coafura pe care au vazut-o p internet si care cred ca li se potriveste.

Un mod interesant si eficient de promovare a afacerii dumneavoastra o reprezinta fluturasii care pot fi impartiti doamenlor din cartierul sau zona in care se afla salonul de coafura.

Pentru a intra pe mana unor stilisti experimentati si in trent cu tot ceea ce se intampla in lumea stiling-ului, Salonul Black&White va pune la dispozitie o echipa de stilisti gata oricand sa va transforme intr-o regina, dar una care sa aiba o coafura impecabila.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.