Antares Consult, cum sa ai parte de traduceri legalizate de calitate

Antares Consult, cum sa ai parte de traduceri legalizate de calitateAi un certificat de nastere sau unul de stare civila, un contract de munca sau o sentinta de divort pe care doresti sa o traduci in alta limba si apoi sa o legalizezi si nu stii cu cine sa iei legatura? Daca esti din Bucuresti, poti apela cu toata increderea la Antares Consult.

Antares Consult este o companie care isi are sediul in capitala si se ocupa de traduceri autorizate si legalizate, din si in diferite limbi de circulatie internationala. Intrega echipa iti sta oricand la dispozitie cu servicii de calitate, care se datoreaza experientei acumulate in domeniu, cat si pregatirii pe care o are fiecare membru al companiei.

Trebuie sa stii ca, pe langa serviciile ce tin de traduceri, Antares Consult se ocupa si de consultanta in afaceri, interpretariat, dar si servicii DTP sau desktop publishing, sprijinind astfel expansiunea internationala a companiilor din Romania.

Daca nu stii de ce sa apelezi la serviciul de traduceri legalizate oferit de catre Antares Consult din Bucuresti, citeste in continuare acest articol si te vei convinge de numeroasele beneficii pe care le vei avea in urma colaborarii cu aceasta companie de succes.

Traduceri legalizate Antares Consult – avantaje pentru toata lumea

Inca nu esti lamurit cu ce inseamna o traducere autorizata si una legalizata? Haide sa o luam pe rand, pentru ca informatia sa fie bine perceputa. Astfel, o traducere autorizata este realizata de catre un traducator care a fost autorizat de catre Ministerul Justitiei din Romania. Acest traducator autorizat aplica o stampila si isi pune semnatura pe fiecare document tradus.

Ei bine, aceste traduceri autorizate trebuie apoi legalizate. Cum se face aceasta legalizarea? Doar de catre un notar public. Ce face notarul? El are menirea de a confirma faptul ca semnatura traducatorului este autentica. Practic, fiecare traducator autorizat a trebuit sa depuna cate un specimen al semnaturii sale la un notar si in functie de acest specimen notarul stabileste validitatea actului tradus. De ce se procedeaza asa? Pentru a impiedica traducerile false intr-un domeniu in care nu te poti juca, caci este vorba de acte.

Cand ai nevoie de o traducere legalizata? Atunci cand trebuie traduse documente oficiale ce au fost emise de catre autoritatile statului. Aici intra: documentele de identitate, de la buletin pana la pasaport, certificat de nastere si permis de conducere, documente si contracte juridice, fise matricole sau diplome de studii, caziere, adeverinte medicale, procuri sau copii legalizate.

Daca vrei sa nu ai surprize in ceea ce priveste traducerile legalizate apeleaza numai la profesionisti, printre care se numara si echipa de la Antares Consult.

Avantajele colaborarii tale cu Antares Consult:

– In primul rand, esti sigur ca ai parte de calitate si de o traducere conforma cu legea;

– Toti traducatorii Antares Consult sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei;

– Coerenta si corectitudine gramaticala;Antares Consult, cum sa ai parte de traduceri legalizate de calitate1

– Tarifele practicate sunt avantajoase pentru tine ca si client;

– Timpul de traducere si legalizare este unul foarte scurt;

– Antares Consult iti face traduceri legalizate pentru fiecare dintre limbile de circulatie internationala: engleza, italiana, spaniola, franceza si germana.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege traduceri legalizate Antares Consult. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Antares Consult? Suna la numarul 0729-077.004 sau trimite un e-mail pe adresa georgiana.rotaru@antaresconsult.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.