Anvelopele BF Goodrich si excelenta in deplasare

Piata anvelopelor la ora actuala se bucura de o dezvoltare continua, datorita cerintelor producatorilor de masini precum si a clientilor. Necesitatile acestora difera si de aceea firmele producatoare de anvelope cauta sa dezvolte noi tehnologii si materiale care sa aiba menirea sa satisfaca aceste cerinte exigente.

Si daca stam putin sa revocam trecutul si sa observam ca primele roti aflate in dotarea vehiculelor erau confectionate din lemn, anvelopa se atasa pe roata de lemn pentru a il proteja impotriva vicisitudinilor vremii si a deteriorarii ne dam seama de evolutie.  Tutankhamon a fost unul dintre primii oameni care a circulat cu un autovehicul care avea roti invelite in piele pentru a proteja lemnul. Si asta se intampla in 1350 i.e.n.

bf

In America Centrala, cauciucul se folosea cu mult inainte ca europenii sa stie de el. Populatia bastinasa confectiona din cauciuc natural incaltaminte, mingi, containere. Pentru exploratorii europeni, la vremea aceea nu a reprezentat ceva important. Pana aproape de primul razboi mondial, cauciucul se folosea in starea lui naturala. Englezii au fost cei care au initiat plantatiile de arbori de caucic si exploatarea acestora. In anul 1927 apare primul cauciuc sintetic, iar in 1931 cauciucul cloroprenic. In timpul celui de-al doilea razboi mondial germanii reusesc sa sintetizeze primul cauciuc butadien – stirenic si au fost urmati imediat de americani in perfectionarea acestuia.

Astfel au aparut anvelopele de cauciuc.

Insa in anul 1896, BF Goodrich devine primul producator american de anvelope. Marca BF Goodrich a devenit un brand in urma participarii, inca de la inceputuri, cu anvelope la cele mai semnificative momente din istoria automobilului si nu numai. Sa tinem cont de faptul ca rotile primului avion care a traversat Atlanticul, intr-un zbor fara intrerupere au fost echipate cu anvelope BF Goodrich.

Anvelopele BF Goodrich au fost implicate in mai multe concursuri si s-au bucurat de succes cu 17 victorii in competitii la Baja si de 5 ori au castigat raliul Paris-Dakar.

Anvelopele BF Goodrich sunt fabricate cu materie prima de calitate superioara, un amestec optim intre cauciucul natural si cel sintetic ceea ce le confera un grad de uzura in timp foarte mic.

bf1

In momentul in care va decideti sa va aflati printre performeri va puteti adresa firmei Auto Focus din Bucuresti. Aici gasiti, printre multe alte accesorii auto si anvelope BF Goodrige de toate dimensiunile, atat de vara cat si de iarna si mixte.

Anvelopele oferite pentru comercializare de Auto Focus sunt originale, confectionate din material durabil si aderent indeplinind toate caracteristicile necesare pentru a oferi siguranta in deplasare. Au un grad mare de absortie a socurilor datorita peretilor laterali mai elastici si o amprenta personalizata care are o eficienta maxima la franarile bruste.

Anvelopele BF Goodrich ofera toate performantele dorite de dumneavoastra: longevitate, consum redus de carburant si siguranta in deplasare. Datorita utilizarii lor se reduce distanta  de franare pe carosabil umed, au o durata mai mare de viata. Multe din modele de  anvelope va confera cel putin una dintre aceste performante. Anvelopele BF Goodrich le insumeaza pe toate trei ceea ce va poate duce la concluzia ca sunt o alegere foarte buna pentru masina dumneavoastra.

In acest loc gasiti informatii de interes,  prin alte articole deosebite

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.