Aparat sudura in puncte

Daca va desfasurati activitatea intr-un domeniu ce implica utilizarea unor truse complete de unelte fiabile si ergonomice sau daca aveti nevoie de astfel de produse pentru realizarea unor reparatii chiar in gospodaria voastra, va invitam sa accesati pagina de internet a magazinului online depozitudescule.ro. Aici, veti gasi atat scule pentru uzul profesional, cat si pentru propriile nevoi. Dintre acestea amintim: aparat sudura in puncte, precum si alte tipuri de aparate si accesorii pentru sudura, compresoare, convertoare, motopompe, hidrofoare, scule electrice, scule diamantate si o multime de alte produse pe care va invitam sa le descoperiti.

Despre operatiunea de sudare si aparat de sudura in puncte

Sudarea reprezinta unirea a doua obiecte confectionate din materiale termoplastice sau din materiale metalice prin folosirea caldurii sau a presiunii, adaugandu-se sau nu alte materiale. Aceasta operatiune este o asamblare nedemontabila, prezentand anumite avantaje precum: obtinerea de piese complexe, are un pret scazut, asigura o durata de utilizare indelungata a pieselor obtinute etc. Sudarea se poate realiza in mai multe moduri: electric cu arc, prin procedeul SEI (cu electrod invelit), automat sub strat de flux, prin procedeul MIG/MAG, prin procedeul WIG  (TIG)- cu electrod nefuzabil in mediu de gaz inert, cu plasma, cu flacara oxi-acetilenica, cu fascicul de electroni, cu fascicul de fotoni, prin presiune in puncte si prin presiune in linie.

Pentru achizitionarea unui aparat sudura in puncte, accesati depozitudescule.ro!

aparat sudura in puncteUn aparat sudura in puncte realizeaza cu succes o imbinare perfecta prin trecerea curentului intre electrozi si piesele de sudat. La suprafata de separatie dintre cele doua sau mai multe materiale de sudat se formeaza nucleul punctului sudat. Poate suda o gama larga de materiale de diferite tipuri.

Comercializam aparate ce poarta marca unor producatori renumiti in domeniu (GYS, Telwin) astfel ca aveti garantia calitatii lor si a preturilor competitive. In functie de preferinte si necesitati, puteti opta pentru diferite modele care sa corespunda cu acestea. Sunt unelte  fiabile, au o constructie robusta si compacta, sunt rezistente etc. Ideal pentru tinichigerie auto sau pentru alte domenii, acest aparat sudura in puncte reprezinta alegerea ideala pe care o puteti face.

Caracteristici aparat sudura in puncte

Aceste aparate sunt echipamente digitale, prevazute cu microprocesor in scopul controlului facil al parametrilor de sudura si cu panou de comanda pentru reglarea acestora. Odata comandate, vor ajunge la voi impreuna cu alte accesorii necesare: cleste de masa, saibe si nituri pentru sudura, ciocan inertial, s.a. De asemena, certificatul de garantie va insoti aceste produse.

Va oferim preturi avantajoase, precum si conditii excelente de livrare si plata. Convingeti-va!

Despre Proconstruct Distribution

Societatea Proconstruct Distribution a fost infiintata in anul 2008, avand sediul in Bucuresti. Aceasta, prin intermediul magazinului sau online- depozitudescule.ro, comercializeaza o paleta larga si diversificata de echipamente si dispozitive menite sa faciliteze desfasurarea unor activitati in domeniul industrial, constructiilor, al curateniei etc. Printre partenerii cu care am dezvoltat relatii stabile si fructuoase se numara: Master Climate Solutions (Polonia), Trotec (Germania), GYS (Franta), Telwin (Italia), s.a. De asemenea, colaborarile pe care le intreprindem cu clientii nostri se bazeaza pe incredere, comunicare, profesionalism, corectitudine, transparenta, sinceritate etc.

Pentru detalii despre aparat sudura in puncte sau despre celelalte echipamente oferite, nu ezitati sa ne contactati.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.