Aparate de muls

aparate de muls

Cresterea animalelor este o parte a industriei agricole foarte importanta, numita zootehnie. Aceasta contribuie la industria alimentara cu produse precum carne, oua, lana si lactate.
Beneficiile laptelui si derivatelor acestuia
Lactatele sunt de baza in alimentatia zilnica a unei persoane , fiind usor de asimilat de catre organism si avand peste o suta de substante nutritive necesare oamenilor, de exemplu aminoacizii, lactozele, vitaminele, elementele minerale sau proteinele.
Laptele si derivatele acestuia ajuta la imbunatatirea rezistentei organismului fata de infectii si intoxicatii.
Pentru a gasi noi in comert toate aceste produse provenite din lapte, care sunt baza nutritiei omului, agricultorii trebuie sa creasca si sa ingrijeasca mamiferele, care produc lapte ce poate fi consumat de om, precum vaci, oi, capre, bivoli sau cai. Pentru ca munca lor sa fie un pic mai usoara au fost inventate aparatele de muls.

Avantajele aparatelor de muls

Unul dintre avantajele aparatelor de muls este timpul castigat folosind aceste aparate fata de metoda traditionala de muls, iar calitatea laptelui se va imbunatati, deoarece animalele nu vor mai fi stresate, iar starea sanatatii lor va fi una mai buna.
Un alt avantaj sunt banii pe care ii economisiti folosind aceste aparate de muls, pentru care aveti nevoie doar de cativa muncitori, pe cand pentru metoda traditionala de muls ati avea nevoie de o multime de angajati, iar daca acestia se hotarasc sa plece sau nu vor putea munci, mica ferma nu va mai fi functionala. Dar in cazul aparatelor de muls, nu aveti nevoie de foarte multi angajati, economisind foarte mult atunci cand vine vorba de plata salariatilor.
Aparatele de muls sunt de mai multe feluri, pentru diferite nevoi. Pot fi aparate de muls vaci, oi sau capre. Iar acestea pot fi cu un singur post de muls, daca il folositi pentru o ferma mica sau pentru gospodaria proprie, sau cu doua posturi de muls pentru fermele mai mari, cu mai multe animale ce trebuiesc mulse. Acestea au un bidon de inox, cu capacitatea de treizeci-patruzeci de litri, speciale pentru laptele muls .

Achizitionarea aparatelor de muls

Atunci cand achizitionati o masina de muls, faceti o investitie in timp, iar aceasta trebuie sa fie profitabila pentru dumneavoastra. De aceea trebuie sa aveti grija ce aparat de muls achizitionati, pentru ca nu vreti sa cheltuiti inca o suma frumusica de bani pentru repararea ei. Pentru a evita acest lucru trebuie sa procurati aceste masini de muls de la firme de incredere, care ofera garantie pentru produsele distribuite.
O firma de incredere, care va pune la dispozitie aceste aparate de muls pentru vaci, oi sau capre, este Ideal-shoping. Pe site-ul : http://www.ideal-shoping.ro veti gasi detalii despre aceste masini, iar daca aveti intrebari in legatura cu aceste aparate sau despre cum le puteti achizitiona, nu ezitati : intrebati-i pe reprezentantii firmei, iar acestia vor fi bucurosi sa va fie de folos.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.