Aparate sudura in puncte de la Proconstruct Distribution – Produse ideale in domeniul sudurii

aparate sudura in puncteLumea de azi este una mai dezvoltata in principal datorita dezvoltarii sistemelor electronice, iar aici putem include tot ceea ce inseamna tehnologie computerizata. In paralel cu aceste dezvoltari am asistat si la dezvoltarea moderna a industriei constructiilor de masini, de aparate si instalatii, a constructiilor metalice, a constructiilor navale, electrotehnice, de avioane etc. Toate aceste dezvoltari ce tin de industriile grele au devenit posibile concomitent cu dezvoltarea proceselor de sudare si a procedeelor conexe sudarii. Gratie acestor aparaturi se pot executa astazi atat pregatirea pieselor, cat si imbinarea diferitelor organe de masini si ansambluri. O firma din Romania care va vine in ajutor cu dispozitive fiabile, ideale pentru tinichigerie auto dar si alte activitati de sudura, este Proconstruct Distribution din Bucuresti. In aceasta categorie de aparate intra aparate sudura in puncte marca GYS si Telwin, disponibile cu o serie variata de modele si caracteristici tehnice diferite.

Aparate sudura in puncte – Echipamente utile pentru multe activitati de sudura!

Pentru a intelege rolul acestor aparate, trebuie mai intai sa intelegem ce reprezinta sudura in puncte. Aceasta operatiune se realizeaza in principiu la trecerea unui curent electric important printr-un contact. Se sudeaza simultan unul sau mai multe puncte. Dupa modul cum este realizat circuitul electric se disting doua variante principale: sudarea in puncte din doua parti si sudarea in puncte dintr-o parte.

Cu ajutorul acestor aparate de sudura in puncte elementele metalice pot fi realizate mai rational. Ce inseamna asta ? Inseamna ca ele pot fi mai usor modificate sau imbunatatite chiar in timpul executiei. De remarcat in categoria avantajelor este si faptul ca un ansamblu sudat poate fi usor reparat. Folosirea pe scara tot mai larga a otelurilor si aliajelor de inalta rezistenta a facut posibil ca, in ultimul timp, sa fie realizate in numeroase domenii, pentru aceleasi conditii de exploatare, sau chiar mai grele, constructii mai usoare la un cost mai redus.

Este de notat faptul ca exista unele domenii in care progresele realizate nu ar fi fost posibile fara aplicarea sudarii. Tot prin sudare pot fi realizate si constructiile destinate mediilor corozive sau de uzura puternica, precum si constructiile supuse unor solicitari variabile mari pentru cele mai diferite scopuri: in industria mecanica, electrotehnica, transporturi etc.

Care sunt caracteristicile acestor aparate de sudura in puncte de la Proconstruct Distribution ?

Aparatele sudura in puncte marca GYS si Telwin sunt disponibile cu o serie variata de modele si caracteristici. Acestea sunt echipamente digitale, prevazute cu microprocesor in scopul controlului facil al parametrilor de sudura, si panou de comanda pentru reglarea acestora. Modelele de aparate sudura in puncte comercializate de firma din Bucuresti sunt recomandate pentru operatiunile de indreptare a elementelor din tabla ce intra in componenta masinilor: capota, usi, aripi etc.

Impreuna cu aceste aparate sudura in puncte, firma Proconstruct Distribution va va furniza si anumite dispozitive complementare, precum: cleste de masa, ciocan inertial, saibe si nituri pentru sudura si altele. Odata ce ati achizitionat un aparat de sudura in puncte, vi se va oferi si un certificat de garantie a carui perioada de valabilitate variaza in functie de tipul persoanei care il achizitioneaza: fizica (24 de luni), sau juridica (12 luni).

Prin  intermediul magazinului online Depozitu’ de scule, Proconstruct Distribution va mai ofera, pe langa aceste aparate de sudura in puncte, si o gama impresionanta de echipamente si dispozitive pentru obtinerea performantelor in sectorul industrial, domeniul constructiilor si al curateniei, si nu numai.

Date de contact: 

Soseaua Fundeni 141A, Sector 2, Bucuresti, 22824, Romania

Telefon: +40-764-702-800

Fax: +40-318-173-301

Adresa e-mail: comenzi@depozitudescule.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.