Apartament 1 Mai – mereu prilej de sarbatoare

apartamente 1 mai

Cartierul 1 Mai este amplasat intr-o zona foarte buna. Desi nu este pe axa Unirii – Victoriei, este la doi pasi de Piata Victoriei, Piata Presei sau de Herestrau. Cea mai buna calitate a acestui cartier este abundenta de spatii verzi, fiind printre cele mai verzi si civilizate cartiere ale capitalei, beneficiind de foarte multe facilitati pentru cineva interesat sa isi gaseasca un apartament in 1 Mai.

Si nu ma refer doar la sarbatoarea, ci si la cum se numeste zona in cauza. Si pentru ca beneficiaza de atatea avantaje, este bine de stiut care sunt lucrurile de care aveti parte in acest cartier. Cei mai piosi pot merge la Manastirea Casin, un lacas de cult foarte apreciat pentru slujbele sale si apropierea de mijloacele de transport, in cazul in care sunteti si grabit de fel. Turistii sau aventurierii au parte de Parcul Kiseleff, Arcul de Triumf sau Muzeul Satului. Pentru cei care sunt preocupati de timp si distanta, majoritatea lucrurilor birocratice si administrative se gasesc in apropiere, inclusiv primaria Sectorului 1, ca sa nu pierdeti prea mult timp pe drumuri.

Un apartament 1 Mai va avea tot confortul pe care il doriti de la un apartament intr-o zona buna, fara sa fie pretul exorbitant. Si daca sunteti interesat doar de chirie, preturile sunt si mai competitive pentru ca suntem intr-o zona unde se afla atat Universitatea de Stiinte Agronomice cat si Academia de Agronomie si atunci, zona este ofertata de studenti si preturile sunt foarte acceptabile.

Apartamente 1 Mai – pentru o viata sanatoasa

Cine isi doreste sanatate fara prea multe eforturi, sa faca bine sa se orienteze spre apartamente 1 Mai pentru ca vor avea tot ce e mai bun. Si nu doar zona buna si civilizata duce la aceasta viata buna, ci si faptul ca spatiile verzi sunt peste tot. Ca vorbim de parcul Kiseleff, ca vorbim de Herastrau cu al sau parc si lac, ca vorbim de toate parculetele care impanzesc stradutele din acest cartier, chiar si cei mai exigenti locatari se vor bucura de abundenta naturii prin toata jungla de asfalt a Bucurestiului. Aceste apartamente 1 Mai au si locuri de distractie la indemana. Fie ca vorbim de apropierea de Victoriei si implicit a vietii de noapte de acolo, ca vorbim de campusurile de studenti de prin preajma si a atmosferei de acolo, oricine isi poate gasi un rost de a se distra si a munci in cartierul 1 Mai.

Apartament 1 Mai – acasa pentru fiecare

Daca vorbim de calitate si confort, apartamentele 1 Mai se afla in complexuri rezidentiale noi noute, avand standarde fara cusur. Sunt apartamente spatioase, luminoase si foarte moderne, avand toate finisajele la care va puteti gandi vreodata. Si pentru ce mai pasionati de tehnologie, fiecare apartament 1 Mai beneficiaza de dotari de ultima ora, avand gadgeturi si instrumente de masurare a gradului de comfort la tot pasul. Paza aflata non-stop in serviciul locatarilor si monitorizarea video pe toate palierele va vor oferi un somn linistit in fiecare noapte. Cartierul 1 Mai cu aceste apartamente poate fi acasa oricand si pentru oricine.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.