Apeleaza cu Incredere la Evam Constal Pentru Proiectare instalatii termice Bucuresti

evam_constal_logoOricare dintre noi si-ar dori pe perioada iernii caldura mai multa si preturi mai mici la intretinere. Crezi ca acest lucru este imposibil? Firma Evam Constal, cu sediul in Bucuresti, iti poate demonstra ca se poate cu ajutorul serviciilor de proiectare instalatii termice.

Firma executa lucrari instalatii termice pentru apartamente, vile, hoteluri, spatii industriale, oferind si corpuri de incalzire, centrale termice, boilere orizontale si verticale, schimbatoare de caldura in placi, tubulatura instalatii termice, contoare instalatii termice, robineti pentru instalatii termice. Cu mai bien de 10 ani experienta in domeniu, firma Evam Constal este capabila sa iti ofere cele mai bune solutii, in functie de necesitatile si cerintele tale.

Apeland la aceasta companie vei beneficia nu doar de consultanta de specialitate pentru gasirea acelor solutii potrivite pentru tine, care sa iti asigure confortul la care visezi, ci si de costuri reduse de exploatare si fiabilitate sporita din partea echipamentelor propriu-zise.

De ce sa nu te bucuri de un confort termic optim si preturi accesibile in folosirea instalatiilor termice? Toate operatiunile sunt realizate de personal autorizat, la un raport calitate-pret avantajos, iar cu Evam Constal, ai garantia ca te vei putea bucura de toate beneficiile unor instalatii proiectate si executate ca la carte.

Ce servicii ofera firma Evam Constal?

  • Executie retele edilitare
  • Incalzire in pardoseala
  • Lucrari de instalatii gaze
  • Lucrari de instalatii sanitare
  • Lucrari de instalatii termice
  • Proiectare instalatii echipare

Proiectare instalatii termice cu Evam Constal

Evam Constal ofera cea mai buna proiectare instalatii termice in Bucuresti, furnizand si principala componenta, centrala termica, datorita parteneriatelor incheiate cu producatori cunoscuti in domeniu, cum ar fi: Baxi, Ariston, Ferroli, Immergas si altii. Compania asigura solutii adecvate in functie de caracteristicile fiecarei cladiri sau spatiului in care se doreste montarea instalatiilor termice, pentru ca proiectul final si ulterior punerea in aplicare al acestuia sa indeplineasca cerintele clientului. Evam Constal este formata dintr-o echipa profesionista, serioasa si experimentata, cu studii in domeniu, fiind autorizata pentru lucrarile de instalatii termice si nu numai.

De ce sa alegi firma Evam Constal?

– experienta in domeniu de mai bine de 10 ani, ce si-a lasat amprenta pe modul profesionist in care lucreaza echipa, proiecte predate la termen si lucrari executate cu profesionalism;
– ofera servicii complete: proiectare instalatii termice, executie propriu-zisa, punere in functiune, eventuale reparatii;

– solicitarea serviciilor de proiectare instalatii termice si implementarea lor de catre profesionisti atrag dupa sine cheltuieli mai mici.
– comercializeaza centrale termice fabricate de producatori foarte cunoscuti in domeniu;
– partea de proiectare a instalatiilor este adaptata nevoilor si cerintelor fiecarui client. Intrucat sistemul de incalzire al unei locuinte difera fata de cel al unui sediu de birouri sau al unei unitati de invatamant, spre exemplu, este necesara o abordare personalizata.

Nu este usor sa gasesti o echipa serioasa si profesionista care sa iti ofere proiectare instalatii termice de calitate. Cu Evam Constal vei fi sigur ca faci alegerea corecta, si asta se va observa in conforul crescut si preturile scazute la intretinere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.