Apometre de inalta clasa si performanta

Masurarea consumului de apa se face cu ajutorul apometrelor care trebuie sa indeplineasca niste conditii precum precizie, durata de viata ridicata si performanta pe masura. Tocmai acestea sunt si caracteristicile apometrelor pentru bransament de pe site-ul nostru www.shop-einstal.ro.

Totodata, este un element deosebit de important ce face parte din realizarea racordarii la utilitati prin care se masoara consumul lunar de apa pentru fiecare gospodarie. La noi pe site veti putea sa gasiti multe modele de apometre dar noi, de aceasta data vom trece in revista caracteristicile cele mai importante ale unui model de apometru bransament cu filet de 1” utilizat cel mai des pentru realizarea corecta a unui bransament.

Un apometru conceput pentru durata lunga

Conceput pentru masurarea cantitatii de apa rece consumata, inca din fabricatie contine un cadran umed si cu role protejate astfel incat sa poata oferi o performanta crescuta. Pot sa aiba un debit maxim de 7,85 m3 / ora fiind un excelent apometru de clasa B. Cu ajutorul acestui apometru veti putea fi intotdeauna siguri ca valorile inregistrate sunt cele corecte.

Aparatul este dotat cu un cadran pe care se afiseaza numarul de metri cubi de apa consumati si este prevazut cu un capac de protectie pentru a proteja cadranul de intemperii sau zgarieturi. Calitatea produsului il face sa fie perfect chiar si pentru a putea fi montat afara indiferent daca temperaturile sunt mici si favorizeaza inghetul. Apometrul este fabricat din materiale de inalta calitate, cu proprietati precum rezistenta, functionalitate cu precizie, durabilitate si multe altele deosebit de importante pentru orice apometru.

Magazinul nostru online, mentionat la inceputul acestui articol, poate sa va ofere modele diversificate de apometre, in functie de necesitatile pe care le are fiecare proiect in  parte. Avem modele atat pentru apa calda cat si pentru apa rece dar, acestea din urma sunt cele mai utilizate in orice proiect de amenajari.

Materiale de calitate si un produs exceptional, recomandat de expertii din domeniu

Modelul de apometru pentru bransament cu filet de 1” este folosit in proiectele de amenjari in care este necesara si racordarea la utilitati. Pentru fiecare apometru oferim garantie de doi ani si vin impreuna cu intreg setul de elemente cu ajutorul carora montajul sa se realizeze cat mai usor posibil.

Corpul apometrului este confectionat din alama, material ce este cunoscut ca fiind unul maleabil, ductil, usor de prelucrat si cu o intrebuintare larga in industrie. De asemenea are proprietati mecanice si rezistenta la coroziune.

Fabricat in Italia prezinta garantia unui produs de inalta calitate, realizat in concordanta cu standardele in vigoare in ceea ce priveste calitatea. Apometrele sunt supuse la un control al calitatii riguros, devenind astfel alegerea numarul 1 a specialistilor din domeniu si sunt utilizate cu succes in toate lucrarile de racordare la utilitati.

Pentru noi este o deosebita onoare sa va punem la dispozitie toate aceste materiale si echipamente care sa va fie utile pentru asigurarea utilitatilor, asadar, va asteptam in magazinul nostru online sa comandati chiar azi tot ce aveti nevoie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.