ArchivIT -Singura cladire din Romania proiectata pentru siguranta totala a arhivelor

555547_422254907813679_626530334_nArhivele, o grija pentru tine? Nu si cu serviciile oferite de ArchivIT, firma ce ofera servicii de depozitare arhiva, in cadrul singurei cladiri din Romania proiectate si construite de experti exclusiv in acest scop. Colaborand cu ArchivIT, ai acces rapid la documente, siguranta permanenta, transparenta, dar si un set complet de servicii personalizate, unice in tara!

Depozitul ArchivIT este solutia ideala pentru depozitarea arhivelor tale. Concret, ai la dispozitie o cladire receptionata cu nota 10 de catre ISU Ilfov, temperatura si umiditate monitorizate si controlate permanent, rafturi metalice rezistente la miscari seismice, solutii avansate de siguranta si securitate, planificare logistica efectuata de specialisti, dar si personal calificat gata sa raspunda solicitarilor tale.

De ce sa apelezi la serviciile de depozitare arhiva? Simplu: pentru ca este in beneficiul tau si al afacerii tale. Ai posibilitatea sa elimini costurile de depozitare interna si, in plus, poti valorifica mai eficient spatiul tau. Lasand depozitarea arhivelor in seama ArchivIT, reusesti cu brio sa adaptezi biroul in functie de necesitati, fara grija supraaglomerarii.

Cu ArchivIT, ai garantia unor conditii de cea mai inalta calitate si siguranta, dar si preturi competitive. Solutiile sunt concepute atat pentru necesitatile de arhivare ale institutiilor publice, cat si pentru companiile private din Romania.

ArchivIT-Solutia profesionista pentru depozitarea arhivelor

906130_624270637612104_1806582129_oIn cadrul companiilor private si institutiilor publice, volumul arhivei consituie o problema, ce necesita atentie suplimentara si solutii optimizate. Exista doua variante: fie externalizarea serviciului, fie amenajarea unui depozit propriu de arhiva. Din dorinta de spatiu si securitate garantata, cele mai multe companii opteaza pentru prima varianta.

De ce servicii profesioniste de arhivare?

Depozitarea documentelor in conditii de maxima siguranta nu este un simplu detaliu, ci necesita spatiu adecvat, si asta deoarece volumul arhivelor creste rapid in orice companie.

Pentru birourile unde nu exista spatiu suficient de depozitare a documentelor, sau conditii minime de siguranta, serviciile de arhivare si depozitare a arhivelor se dovedesc a fi o solutie salvatoare

ArchivIT-Singura cladire din Romania construita special pentru depozitarea arhivei

Un climat special, atent monitorizat, rafturi metalice rezistente la cutremure de pana la 8 grade pe scara Richter si sisteme de alarma performante si monitorizare CCTV non-stop, acestea sunt doar o mica parte din dotarile de inalta calitate ale singurei cladiri din Romania construite special pentru depozitarea arhivelor. Solutia se numeste, simplu, ArchivIT.

Subsidiara grupului Villar International, cu o experienta de peste 30 de ani in logistica si managementul documentelor, ArchivIT detine cel mai modern centru pentru depozitare arhive din tara, serviciile puse la dispozitie fiind unice si adaptate la exigentele tuturor clientilor.

Beneficiile colaborarii cu ArchivIT

Dincolo de cel mai sigur si mai modern spatiu dedicat depozitarii arhivelor din Romania, ArchivIT iti asigura si alte beneficii, cum ar fi:

  • Confidentialitate in gestiunea arhivelor
  • Acces rapid la documente
  • Personal specializat
  • Transparenta
  • Servicii personalizate in functie de necesitati
  • Costuri avantajoase, mereu adaptate la cerintele clientilor si ale pietei de profil

Pentru informatii suplimentare despre serviciile de arhivare si depozitare oferite de ArchivIT, acceseaza www.archivit.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.