Arcos – Alegeti mobilierul de living care sa va reprezinte!

MOBILIER livingUna dintre cele mai importante decizii in definirea interiorului si stilului unei case este alegerea mobilierului, mai ales atunci cand vorbim despre piesele masive: ansambluri de mobilier, dulapuri, sifoniere, canapele etc, mobilierul trebuie sa se armonizeze perfect cu restul incaperii. Primul lucru de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem mobila este aspectul acesteia. Asadar, mobilierul trebuie sa ne multumeasca din punct de vedere estetic, sa ne bucure privirile si sa redea senzatia de confort. In mod direct, aceste conditii trebuie indeplinite si atunci cand vorbim de mobilierul dedicat living-ului. Un mobilier de prost gust care nu se incadreaza in tiparele living-ului dumneavoastra poate ruina aspectul unei componente fundamentale dintr-o casa.

Cu totii ne dorim un living amenajat ca in reviste, cu mobilier ce se integreaza perfect in spatiul dedicat zonei de zi. Exista diferite optiuni in mobilarea livingului in functie de preferintele fiecaruia. Mobila de living trebuie adaptata necesitatilor noastre, de cele mai multe ori  rolul camerei de zi fiind unul important in viata noastra. In cazul in care va doriti o imbunatatire a camerei de zi, firma Arcos din Timisoara va propune o lista de oferte variate si de bun gust in domeniul mobilierului.

Forma si modelul mobilierului Arcos pot schimba radical aspectul living-ului dumneavoastra. Living-ul este camera unde ne petrecem o buna parte din timpul liber, un spatiu unde ne vom intampina prietenii veniti in vizita, locul in care presa citita dimineata la o cafea sau urmarirea emisiunilor preferate la televizor ne ofera zi de zi cateva momente de relaxare. Tot aici poate fi amenajata si o zona de dining, unde familia se va reuni seara de seara in jurul mesei, ocazie cu care problemele si bucuriile intampinate in cursul zilei vor fi impartasite celor dragi. De multe ori in cadrul livingului gasim un spatiu dedicat biroului, deosebit de util atunci cand munca se prelungeste si acasa.

Personalizarea spatiului in functie de nevoile si gusturile fiecaruia este destul de usor de realizat, produsele de mobilier si decoratiuni dedicate acestui loc existand in nenumarate variante de stiluri si culori. O alegere optima este reprezentata de mobila de living oferita de compania Arcos. Firma din Timisoara va prezinta modelele de mobilier deja executate pentru a va da idei de design sau chiar a alege un anumit tip de decor. Agentii companiei va vor prezenta gama de culori si finisaje disponibile, pentru a va personaliza fiecare piesa de mobilier la dimensiunile si aspectul dorit de dumneavoastra. Arcos va poate “echipa” camera de zi cu masute pentru living, standuri de televizor, vitrine, dulapuri, corpuri suspendate si biblioteca, toate realizate cu cea mai mare grija si imbinari rezistente. Nu ezitati sa contactati firma pentru a va fi prezenta ofertele existente.

In afara de piesele de mobila pentru livingArcos va mai ofera mobilier variat cum ar fi: mobiler de bucatarie si mobilier pentru dormitor. Daca sunteti in cautarea unor produse de acest gen, noi Arcos este solutia. Fie ca vreti sa renovati un apartament, un hotel, o gradina, un restaurant, aici veti gasi cu siguranta ceea ce cautati.

Date de contact:

Adresa: Str. Ariadna, Nr. 43

Telefon: 0356 170 199 / 0722 258 151

Fax: 0256 272 168

E-mail:office@arcosmob.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.