Arcos – Pentru un somn odihnitor!

p1_ml003Compania Arcos realizeaza mobila pentru dormitor pe baza preferintelor tale, cu finisaje si culori alese in tonurile specificate. Pentru un somn cat mai linistit, dormitorul trebuie sa reprezinte locul de refugiu dupa o zi stresanta si incarcata. Pentru ca acesta sa fie primitor si sa corespunda cerintelor si nevoilor tale, ai nevoie de mobilier adecvat. Arcos utilizeaza materiale si tehnici constructive potrivite pentru ca mobila pentru dormitor sa ramana la fel de confortabila si utila mai multi ani la rand.

Mobilierul este o modalitate de exprimare a stilului si a personalitatii, iar dorinta de personalizare a spatiului propriu este exprimata si ilustrata prin decorarea interiorului. Mobila poate fi realizata la comanda, astfel incat fiecare client poate alege atat culoarea, cat si forma si dimensiunile obiectelor de mobilier pentru a fi in conformitate cu spatiul in care vor fi amplasate.

Arcos iti propune sa incerci mobila pentru dormitor care este fabricata din cel mai bun si rezistent material. Arcos realizeaza dulapuri pentru haine, comode, rafturi suspendate si mobilier pentru toaleta, masuta cu oglinda, paturi confortabile si spatioase si noptiere. Mobila destinata dormitorului trebuie intotdeauna sa creeze o atmosfera de relaxare si confort prielnica odihnei, evitand incarcarea inutila a spatiului. Si in acelasi timp, mobilierul destinat dormitorului trebuie sa aiba si o durabilitate mare in timp si o functionalitate sporita.

Luand in considerare aceste calitati pe care trebuie sa le indeplineasca mobila de dormitor, specialistii iti pun la dispozitie cateva modele care sa iti indeplineasca dorintele. Echiparea dormitorului cu mobilier facut la comanda este cea mai buna solutie daca vrei sa obtii spatiul optim de depozitare si o organizare perfecta a camerei. Dupa observarea caracteristicilor incaperii, se aleg dimensiunile, culorile, modelele, finisajele si accesoriile care sa se adapteze la decorul general si care sa creeze atmosfera dorita. Piesele de mobilier sunt confectionate din materiale de calitate, cu finisaje de un rafinament deosebit, caracterizate prin functionalitate si design unic.

Infiintata in Timisoara, Arcos furnizeaza produse dupa preferintele clientilor, realizand astfel mobila la comanda. Indiferent ca este vorba de mobilier de bucatarie, mobilier pentru dormitor, mobilier pentru camera de zi sau pentru baie, echipa realizeaza mobilier unicat. Echipa Arcos poate da curs oricaror idei de design pentru ca proiectreaza constant modele noi si dispune de un atelier de productie cu echipamente si unelte de mare flexibilitate. Esentele de lemn utilizate sunt rezistente, pentru a garanta o durata lunga de viata a mobilierului. Specializata in executia de mobila din PAL, Arcos ofera produse din culori si finisaje foarte variate.

Pentru mai multe informatii despre mobila la comanda si pentru piese de mobilier unice pentru dormitorul tau, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Arcos! Mobilierul la comanda nu numai ca se adapteaza perfect spatiului pe care il detii, dar corespunde si preferintelor tale in ceea ce priveste dimensiunile, culorile, combinatiile, finisajele. In plus, mobilierul la comanda poate aborda un stil modern sau unul clasic. Comanda mobila pentru dormitor pe care o doresti oferita de Arcos pentru a te simti mereu “acasa”!

Datele de contact ale firmei Arcos

Adresa firmei: Str. Ariadna, Nr. 43, Timisoara

Telefon: 0356 1770 199

Email: office@arcosmob.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.