Arcuri lamelare noi? Parkitrans Com

arcuri lamelareAi nevoie pentru camionul, remorca, microbuzul sau rulota ta de arcuri lamelare? Apeleaza la un furnizor specializat care sa-ti poata oferi accesul la o gama completa de arcuri lamelare, confectiontate exclusiv din materiale de calitate, menite sa creasca performanta autovehiculelor. Parkitrans Com are ca principal domeniu de activitate, de aproape 20 de ani, comercializarea de arcuri lamelare, foi de arc si placute pentru frane, pentru autoutilitare, remorci, camioane, semiremorci, etc.

Dincolo de produsele de calitate, importate de la cei mai renumiti producatori in domeniu, Parkitrans Com iti pune la dispozitie si tarife avantajoase. Asadar, pentru a achizitiona arcuri lamelare noi, aduse din Germania, Belgia si Franta, apeleaza la firma noastra. Noi iti oferim pretul corect. Profita!

Arcuri lamelare-Care este importanta lor?

Arcurile sunt organe de masini care prin forma si proprietatile lor elastice deosebite ale materialelor din care sunt executate, se deformeaza elastic, sub actiunea unor forte exterioare, in limite relativ mari. Domeniile de utilizare ale arcurilor sunt dintre cele mai diverse si se refera in principal la: amortizarea socurilor si a vibratilor, exercitarea unei forte elastice permanente, modificarea frecventei proprii a unor organe de masini sau a unor sisteme mecanice, etc.

In ceea ce priveste autovehiculele, arcurile lamelare sunt considerate ca facand parte din categoria celor mai importante piese. Motivul? Acestea sunt capabile sa maximizeze capacitatea de incarcare si tinuta la drum a vehiculului.

Imbunatatirea considerabila a confortului, imbunatatirea controlului directiei si cresterea stabilitatii, reprezinta doar o mica parte din caracteristicile acrurilor lamelare. Arcurile lamelare sunt formate din foi sau lamele si pot fi de mai multe tipuri: simple si drepte, simple curbate perforate, in foi multiple.

Diferenta intre arcurile lamelare este data de calitatea materialelor din care sunt executate. Pentru a asigura eficienta, materialul trebuie sa prezinte urmatoarele proprietati: rezistenta ridicata la rupere, limita ridicata de elasticitate, rezistenta mare la oboseala, si nu in ultimul rand, durabilitate.

Parkitrans Com-Arcuri lamelare pentru Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo si Scania

O foaie de arc rupta poate cauza inclinarea autovehicolului si poate pune in pericol incarcatura si siguranta transportului. Pentru a nu intampina acest tip de problema, achizitioneaza arcuri lamelare fiabile, adaptate oricaror cerinte in materie de calitate, rezistenta, randament si durata de viata.

Parkitrans Com este o companie cu traditie pe piata de profil, si totodata o companie ce s-a impus datorita profesionalismului pe care il promoveaza. In catalogul nostru de produse gasesti arcuri lamelare compatibile cu: remorci, camioane, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare marca Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo, Scania, precum si multe altele.

Produsele comercializate de Parkitrans Com sunt aduse din Germania, Franta si Belgia, de la producatori de top in domeniu, ca de exemplu Schomacker, Weweler si Winkler.

Odata achizitionate, diferenta va fi vizibila: confort, control si siguranta maxima. Pe langa toate acestea, aceste arcuri lamelare vor preveni balansarea spre spate a masinii la demaraj si vor atenua balansarea pe teren denivelat.

Stocul nostru este aprovizionat constant cu produse noi, insa daca nu avem arcurile de care ai nevoie la momentul cererii, le putem importa intr-un timp foarte scurt, prin colaborarile pe care le avem cu firme din Europa.

Pentru a achizitiona arcuri lamelare de marca intr-un raport optim calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.