Art Arhitecture&Design – consolidari cladiri!

consolidari cladiri

Pentru ca o casa veche sa devina locuibila, in asa fel incat viata locatarilor sa nu fie pusa in pericol, este nevoie de consolidarea acesteia si de ce nu, chiar si de verificare. Se va incepe la inceput cu fundatia urmand ca lucrarea sa se termine cu acoperisul. Insa, consolidarea unei anumite cladiri nu poate fi facut de catre oricine. Este nevoie sa apelati la o companie serioasa care sa ofere servicii de consolidari cladiri. O astfel de companie, este Art Arhitecture&Design!

Echipa Art Arhitecture&Design este alcatuita din arhitecti, urbanisti, ingineri constructori si de instalatii, oferind astfel servicii de proiectare complexe. Printre serviciile cu care compania isi intampina clientii, putem enumera:

  • restaurare constructii – reabilitare ( restaurare, consolidare cladiri, extindere, mansardare, supraetajare, recompartimentare interioara si schimbarea functiunii)
  • proiectare structura de rezistenta- zidarie portanta, cadre beton armat, ansambluri rezidentiale, structura lemn, structura metalica si structura tehnica
  • proiectare instalatii – instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii lemn, instalatii electrice, structura tehnica si structura metalica
  • obtinere avize –avize retele, scoatere din circuitul agricol si acordari de la autoritati
  • design –amenajari exterioare si design interior
  • proiectare arhitectura –proiectare case, locuinte colective, case de vacanta, cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, proiecte tip, cladiri industriale, cladiri de cult, etc
  • deviz materiale de constructii cu evaluarea costurilor – materiale finisaje si materiale constructie, precum si evaluarea manoperei

In urma investigatiilor facute de catre specialistii companiei Art Arhitecture&Design, acestia iti vor furniza cele mai bune solutii pentru consolidarea cladirii. In cazul in care vei alege sa colaborezi cu o firma care nu este specializata in domeniu, sau cu un personal necalificat in domeniu, risti sa cheltui foarte multi bani si nici problemele legate de consolidare sa nu fie rezolvate.

De ce sa apelezi la Art Arhitecture&Design pentru consolidari cladiri?

Cunostintele avansate, profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea sunt doar cateva dintre caracteristicile care caracterizeaza compania Art Arhitecture&Design. Lucrarile de consolidari cladiri sunt realizate in conformitate cu reglementarile aflate in vigoare.

Asadar, in cazul in care esti in cautarea unei companii de incredere, care sa-ti ofere servicii de consolidari cladiri de inalta calitate si la preturi avantajoase, apeleaza cu incredere la Art Arhitecture&Design. Alegand sa colaborezi cu acesta companie, vei beneficia si de servicii personalizate si flexibile.

Este bine de stiut ca pentru lucrarile de consolidare a cladirilor, vei avea nevoie de un certificat de urbanism precum si de o autorizatie de construire. Indiferent ca se construieste de la zero, fie ca se consolideaza, actele sunt aceleasi. Insa, de toate acestea se va ocupa Art Arhitecture&Design.

Vrei sa ai garantia unor consolidari cladiri de calitate? Alege Art Arhitecture&Design!

Compania ce activeaza in domeniul constructiilor, si anume Art Arhitecture&Design isi intampina clientii cu o gama variata si diversificata de servicii de inalta calitate, in acord cu normele legislative aflate in vigoare, in acest domeniu.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre consolidari cladiri, acceseaza pagina web www.art-proiect.ro sau conteaza reprezentantii – 0721 668 217/ 0726 881 667. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Daca vrei sa te bucuri de consolidari cladiri calitative, alege Art Arhitecture&Design!

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.