Art Glass- Din pasiune pentru frumos

Expozitie-obiecte-arta-Sibiu-WVEr08Exercitiu, perceptie, imaginatie, intuitie si nu in ultimul rand talent. Sunt doar cateva dintre atuu-rile pe care orice artist trebuie sa la aiba. Arta nu este o meserie ci este o chemare, menita sa-i incante pe aceia care stiu sa aprecieze frumosul si valoarea. Arta este cea mai profunda expresie a creatiei umane, cea care prin forma sa de manifestare poate fi considerata o forma de cunoastere. Ea are menirea de a comunica si de a transmite emotii unice. Obiectele decorative, pe langa faptul ca infrumesteaza orice spatiu, sunt destinate sa delecteze si sa incante orice privire.

Detaliile sunt cele care definesc si pun in evidenta un obiect. Sticla este un etalon al frumosului si bunului-gust in materie de amenajari interioare. Pentru fiecare dintre noi, designul interior este cel care asigura confortul si cel care, totodata, personalizeaza orice incapere. Moda isi schimba de la an la an tendintele, insa exista unele obiecte care nu se demodeaza niciodata, ci din contra isi intensifica valoarea. Obiectele decorative din sticla sunt un must-have pentru orice camin care se respecta si care pune accentul pe rafinament, lux si eleganta. Indiferent de stiul unei case, fie ca este vorba de cel renascentist, clasic, avangardist sau minimalist, acesta se imbina perfect cu armonia sticlei, intensificand valoarea estetica. Valoarea acestor obiecte a fost intuita inca din cele mai vechi timpuri, facand deliciul nobililor si al Caselor Regale din intreaga lume. Fiecare obiect decorativ isi are propia poveste, in ea reflectandu-se migala si iscusinta artistilor, care din pasiune pentru frumos dau nastere unor adevarate opere de arta. Realizate cu cele mai fine materiale si cu atentie pentru finisaje si detalii, obiectele decorative reprezinta un cadou ideal atat pentru cei dragi, cat si pentru tine.

Pentru a avea accesul spre cele mai deosebite modele, trebuie sa te adresezi adevaratilor artisti. Art Glass este locul de referinta al frumosului la cele mai inalte standarde. Artistul sticlar Ion Tamaian detine un atelier creatie obiecte decorative, in judetul Sibiu, localitatea Selimbar, acolo unde simple obiecte sunt transformate in adevarate opere de arata din sticla. Si pentru ca vorbim despre un adevarat artist, operele sale sunt recunoscute si apreciate la nivel mondial in tari precum SUA, Canada, Norvegia, Germania, Anglia, Franta, Italia, tari care stiu sa aprecieze valoarea si munca realizata cu migala. Obiectele decorative create de Ion Tamaian iau drumul galeriilor de arta din intreaga lume, acolo unde sunt vandute cu succes. Atelierul de creatie si galeria din Sibiu pot fi vizitate de catre cei care sunt fascinati de arta. Mai mult decat atat, esti intampinat de nimeni altul decat artistul Ion Tamaian, gata sa-ti prezinte curentele din sticla romaneasca si nu numai printr-un tur al expozitiei sale.

Art Galss numara nu mai putin de 50 de angajati cu experienta in domeniu, care impreuna cu Ion Tamaian au pus bazele unei activitati nobile. Incepand cu anul 1992, dezvoltand activitatea de prelucrare a sticlei, cu predilectie in domeniul utilitar, se poate spune ca, artistul Ion Tamaian a creat o adevarata scoala, mai ales in domeniul picturii pe sticla. Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi pagina noastra de internet si sa te bucuri de mirajul artei. Pe langa toate acestea ne poti contacta, pentru ca iti stam cu amabilitate la dispozitie.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.