Mobteco – mobilă cu personalitate

mobilier-holIndiferent că locuim într-o casă nouă sau una mai veche, un lucru care nu trebuie să lipsească din interiorul ei este o mobilă adecvată stilului locuinței. Unii preferă modelul clasic, alții pe cel modern, unii modelul cu lemn masiv, iar alții cel cu pal. De obicei când vă aflați în căutarea stilului potrivit de mobilier vă loviți de eterna problemă a gustului. Căutați o mobilă într-un anumit model, dar găsiți cu totul altceva, căutați o mărime mare, dar găsiți doar chestii mici, căutați o culoare potrivită cu pereții casei, dar găsiți oricare alta în afară de cea potrivită și tot așa decurge procesul de selecție.

Dacă vreți ca toate aceste probleme să rămână o amintire uitată în timp apelați la produsele companiei Mobteco. Cu o experiență de aproape un deceniu în acest domeniu, firma bucureșteană vă pune la dispoziție mobilă potrivită oricărei case, oricărui apartament, oricărei persoane sau oricărui stil de birou. În cazul în care vizita în spațiul Mobteco nu se solda cu niciun rezultat în ceea ce privește alegerea mobilei dorite, nu e nicio problemă, întrucât specialiștii firmei și-au propus sa ofere o alta viziune pieței de profil, prin crearea mobilierului la comanda prelucrat cu atenție și finisat cu pasiune.

Din gama mobilei oferite de Mobteco pentru casă putem enumera produse excelente pentru spații precum: bucătărie, living, dining, hol, dressing, dormitor, mobilier pentru copii, canapele și fotolii., precum și mobilier baie. În cazul în care dispuneți de o firmă și doriți înlocuirea mobilierului vechi, firma din București vine cu produse excelente pentru: birouri manageriale, birou operaționale, săli de conferință și recepții.

Compania din capitală vine cu o nouă perspectivă în privința designului mobilei pentru holuri. După cum bine știm, holurile sunt spatii de trecere, de tranziție și de legătura între alte zone ale locuinței. Dacă aducem în discuție holul de la intrarea într-un apartament, este clar că el reprezinta un fel de carte de vizita, prima impresie a unui oaspete creându-se aici. Trebuie să recunoaștem că de multe ori aceste spații sunt neglijate și considerate neimportante. Cu toate acestea, holurile au câteva funcții esențiale într-o casă, printre care: asigura legătura între spații, sunt locuri de trecere cu un trafic ridicat și sunt folosite și ca spatii de depozitare.

Tocmai de aceea, mobilierul pentru hol trebuie sa tina cont de principiile estetice, practice și de funcționalitate. Piesele de mobilier Artesi Mobili Mobteco pentru hol la comanda sunt realizate în dimensiunile ce corespund cel mai bine cu spațiul pe care locuința dumneavoastră îl pune la dispoziție. Formele de îmbinare, blaturile, culorile și multe alte aspecte sunt alese în funcție de preferințele voastre și decorul general. Se spune că prima impresie contează, așadar nu ezitați să vă tratați cu mare grijă aspectul holurilor voastre, apelând la serviciile Mobteco.

Succesul unei companii vine în paralel cu serviciile serioase și de calitate pe care le oferă clienților. Specialiștii Mobteco au dovedit în ultimii ani că un lucru bine făcut poate fi o carte de vizita ideala și o portiță către succes. Datorită acestor aspecte, din 2004 pana în prezent, firma a  realizat proiecte de amenajării pentru un număr considerabil de clienți, fie ei persoane fizice sau juridice. Printre clienți se regăsesc: Hidroelectrica S.A, Interagro S.A., Cetelem S.A., Zimtub, S.A., Grupul „Realitatea”, Raptis Kavouras, Organizația Natiunilor Unite Consiliul Superior al Magistraturii, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Agenția Națională a Resurselor Minerale, Ministerul Apărării Naționale, Serviciul de Informații Externe, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinara București, Universitatea „Spiru Haret”, Ministerul Justiției, Comitetul Olimpic și Sportiv Roman.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.