Articole pescuit la crap – pentru truse complete de pescuit

0272922a2731841ecf752f911efceaebAvem in gasca noastra 2 prieteni pasionati de pescuit. Oricat as vrea sa-i insotesc in una din expeditiile lor la balta, ora de trezire ma face sa ma razgandesc de fiecare data. Mi se pare cu adevarat o pasiune pentru ei, daca reusesc sa se trezeasca la ora 5, la 4 sau chiar la 3 noaptea pentru a prinde un loc pe balta. Asadar nu e loc nelimitat, pentru oricati amatori, ci mereu vor fi din cei care se trezesc si mai devreme sau care poate nici n-au dormit noaptea dinainte.

Cea mai mare implinire a lor este sa se intoarca cu povesti pescaresti pe masura plus cateva poze cu capturile expeditiei. E drept ca de multe ori, prada a trecut de 10 kilograme si de-abia mai putea fi tinuta pentru o poza ca lumea. Ei, de fiecare data cand e ziua prietenilor mei pasionati de pescuit, stiu ca scap usor cu ideile – le pot intotdeauna achizitiona ceva nou din domeniul de article pescuit la crap. Imi spun mereu ca le-ar mai trebui o mulineta, un carlig sau mai nou ceva din gama de momitoare. Asta e cu pescarii, se viseaza mereu mari prinzatori de peste si se lauda cu viitoarele lor ispravi daca ar avea si sculele alea si lansetele alea performante si tot asa.

Pentru ziua unui prieten pescar am reusit sa pregatesc o supriza placuta alegand articole pescuit la crap de la Ideal Fishing

Cand m-am trezit cu o petrecere planificata de ziua de nastere a unuia dintre prietenii mei pasionati de pescuit, mi-am facut calm panul pentru cumparaturi. Aveam timp destul pentru o comanda pe Idealfishing.ro. Comanda minima este de 100 de lei, iar cumparaturile se pot trimite si prin curier rapid pentru a ajunge la timp pentru petrecerea noastra. Asadar puteam alege dintr-o sumedenie de variante. Bineinteles, pentru a face cea mai potrivita achizitie, am apelat la prietenul numarul 2 pasionat de pescuit, care avea desigur cele mai bune recomandari. Stia exact ce contine trusa existenta de pescuit si ce ar mai fi de folos.

In sectiunea http://www.idealfishing.ro/pescuit-la-crap/ a magazinului virtual, se gaseste o gama larga de articole pescuit la crap, de la lansete si mulinete la fire si carlige, plute si avertizoare, nade si momeli. Partea buna este ca un pescar pasionat nu are niciodata prea multe ustensile, asa ca nu puteam da gres indiferent ce am alege.

Ofertele avantajoase la articole pescuit la crap ne-au permis sa alegem chiar doua obiecte pentru cadoul special de petrecere. O mulineta si un set de avertizoare electronice au ramas in cosul final de cumparaturi.

Raiul pasionatilor de pescuit – Idealfishing.ro – Articole pescuit la crap, pescuit stationar pescuit la rapitor, pescuit la musca, pescuit la copca

Indiferent de preferintele pescarului din gasca voastra, la Ideal Fishing se gasesc optiuni pentru fiecare varianta. Pentru a alege cadoul ideal, mai ai nevoie de un pic de ajutor profesionist si gata surpriza! In cazul in care nu ai vreun prieten care sa impartaseasca aceeasi pasiune a pescuitului prin preajma, poti apela cu incredere pentru sfaturi si recomandari la reprezentantii Ideal Fishing. Ei sunt disponibili la sediul din sectorul 2, Bucuresti, pe strada Magura Vulturului, nr 85, dar si la telefon 0723 241 242 sau 0740 396 492, pentru a clarifica o comanda la distanta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.