As General Cleaning Ofera Servicii de Curatenie Birouri

11057843_780253645415030_5705538515244165898_nAi nevoie de o firma serioasa care sa ofere servicii de curatenie birouri la preturi avantajoase? De ce nu apelezi la As General Cleaning, cu sediul in Bucuresti? Firma ofera servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru apartamente, case, vile, institutii si spatii comerciale. Personalul companiei este organizat in echipe omogene, asigurand astfel o buna calitate a serviciilor prestate.

Firma a fost infiintata in anul 2003 si inca de atunci a avut ca obiectiv asigurarea de servicii de cea mai buna calitate in conformitate cu cerintele clientilor. As General Cleaning utilizeaza toate resursele de care dispune pentru a prezenta servicii de inalta calitate. Firma dispune de echipamente si utilaje de curatenie profesionale, care de altfel stau si la baza succesului realizarii unor servicii de curatenie de calitate.

Toate echipamentele si produsele folosite de echipa de profesionisti As General Cleaning provin de la firme de prestigiu in domeniu si sunt in conformitate cu normele de calitate impuse de standardele nationale si europene in materie de aparatura de curatenie. Toti detergentii si solutiile folosite sunt biodegradabile si avizate de Ministerul Sanatatii Publice din Romania.

Servicii oferite de As General Cleaning

  • Curatenie generala (apartamente, vile, case, institutii, birouri, spatii comerciale, dupa constructori, petreceri, evenimente, expozitii)
  • Curatenie intretinere (apartamente, case, vile, institutii, birouri, spatii comerciale)
  • Curatat covoare, mochete, tapiterii.

De ce sa alegi servicii de curatenie birouri de la As General Cleaning?

Firma ofera atat operatiuni de curatenie generala a biroului dumneavoastra, operatiuni de intretinere lunara a curateniei, cat si operatiuni de intretinere zilnica a curateniei ce include: aerisirea birourilor, colectarea, sortarea si depozitarea gunoiului, stergerea de praf si lustruirea mobilierului, aspirarea, spalarea, degresarea, lustruirea pardoselilor din birouri, spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare, aspirarea si spalarea holurilor, spalare geamuri usi de acces, maturarea si curatarea spatiilor betonate si verzi, spalarea ferestrelor exterioare, curatenie lifturi, etc.

La cerere firma As General Cleaning ofera si servicii de intretinere administrativa a spatiilor, prin instalatorii, electricienii, zugravii, tamplarii proprii sau in stransa colaborare cu societati certificate (lifturi, sistem de racire si caldura, centrale termice, salubrizare, etc). De asemenea pueti opta pentru un abonament lunar de curatenie, ce se incheie pe o perioada de minim 6 luni de zile. Compania ofera si alte servicii cum ar fi aprovizionarea cu consumabile sau tuns gazon.

Biroul este ca o carte de vizita a companiei. Atunci cand intram intr-un birou ne putem face imediat o prima impresie despre persoana care sta in fata noastra. Un birou ordonat, aerisit si curat reflecta o persoana cu incredere in sine, ordonata, ce pune pret pe munca de calitate. In schimb, un birou dezordonat, neaerisit, cu mobilier neingrijit, reflecta o persoana fara stima de sine, si prin urmare fara stima fata de clientii sai.

Daca ai nevoie de servicii de curatenie birouri de inalta calitate apeleaza cu incredere la firma As General Cleaning si vei fi sigur ca biroul tau va fi tot timpul sclipitor de curat. Echipa de profesionisti iti sta la dispozitie in caz ca ai intrebari sau nelamuriri legate de serviciile oferite.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.