Augumentare buze cu Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica

Augumentare buze cu Dr. Saidac - Cabinet dermato-esteticaFara a face referire la vedetele locale gen Bianca Dragusanu, Elena Basescu si Anda Adam, care au pierdut masura in ceea ce priveste esteticul, sau la cele din showbiz-ul international – oare Angelina Joile a recurs si ea la augumentare buze, desi nu ar recunoaste nici daca ai picura-o cu ceara? -, dorinta femeilor de a avea buze cat mai frumoase este cat se poate de naturala.

De ce? Eh, reprezentantele sexului frumos au in minte anumite criterii de frumusete pe care doar ele le inteleg si, pana la urma, trebuie sa recunosti, daca esti barbat, ca niste buze voluptoase chiar iti fac cu ochiul.

Astfel ca doamnelor si domnisoarelor cu care natura nu a fost prea generoasa nu le mai ramane decat sa-si mareasca… buzele.

Tot ce trebuie sa stii despre augumentare buze

 

Vrei buze mai voluptoase? Tot ce ai de facut este sa apelezi la augumentare buze si treaba este ca si rezolvata. Insa inainte de a te lasa pe mana unui cabinet de dermato-cosmetica ai face bine sa te informezi cu privire la aceasta procedura pentru a sti in permanenta ce ti se intampla.

In primul rand, trebuie sa stii ca augumentarea buzelor se face cu acid hialuronic. Dar stiai ca acesta nu este altceva decat o componenta naturala a pielii tale? Din pacate, odata cu trecerea anilor acidul hialuronic nu se mai produce in cantitati foarte mari si astfel apar primele riduri.

Diferite cercetari in domeniul dermatologiei au ajuns la concluzia ca tocmai acidul hialuronic este exclent pentru augumentarea buzelor, are eficienta maxima in corectarea acestora si este foarte sigur din punct de vedere medical.

Prin tehnici speciale acidul hialuronic se injecteaza in buze si prezinta numeroase avantaje:

– se resoarbe fiziologic;

– efectul este reversibil;

– nu provoaca alergii;

– are proprietatea de a da buzelor tale volumul dorit;

– termenul de actiune este destul de lung;

– se poate folosi pentru marirea ambelor buze, doar a unei buze, inaltarea liniei superioare a buzelor, corectarea ridurilor ce si-au facut aparitia in jurul gurii, ridicarea rapida a colturilor exterioare ale gurii si accentuarea conturului buzelor;

– injectarea cu acest acid nu doare, deci daca te temi de durere nu trebuie sa-ti faci griji, aceasta procedura este painless;

– se poate reveni cu o cantitate mai mica de acid hialuronic dupa 6-9 luni de la prima interventie;

– nu are efecte secundare pe termen lung.

Unde ma pot bucura de serviciul de augumentare buze?

 

Pentru augumentare buze in Bucuresti apeleaza si tu la Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica. Aceasta clinica de estetica medicala din capitala iti recomanda marirea buzelor pentru un zambet catAugumentare buze cu Dr. Saidac - Cabinet dermato-estetica1 mai frumos si pentru ca tu sa fii cat mai increzatoare in tine.

Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica pune accent pe estetica si nu-ti va crea buze supradimensionate si deloc placute vederii, ci va avea grija ca acestea sa se incadreze perfect chipului tau intr-un echilibru de invidiat.

Ce produse foloseste Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica? Va intrebuinta Regenyal Idea Lips, un produs special al cabinetului, care nu are reactii adverse si nici nu-ti cauzeaza vreo neplacere.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege augumentare buze cu Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica. Ai nevoie de informatii suplimentare despre cabinetul si serviciile Dr. Saidac – Cabinet dermato-estetica? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0722-236.624.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.