Auto Focus – Are grija de masina ta

Vreti ca autoturismul dumneavoaulei cutie automatastra sa functioneze in cei mai buni parametrii? Aveti nevoie de consumabile auto si nu stiti la cine sa apelati pentru a beneficia de cele mai bune preturi si de calitate ridicata? Cautati o colaborare cu o firma specializata in comercializarea consumabilelor pentru automobile? Doriti sa achizitionati ulei pentru o cutie de viteze automata? Nimic mai simplu! Compania bucuresteana Auto Focus reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Dumnealor va vor pune la dispozitie o oferta bogata de consumabile pentru masina dumneavoastra, inclusiv pentru cutia de viteze, motor etc.

Cutia de viteze este un element vital din componenta masinii. Rolul acesteia este acela de a asigura, prin modificarea raportului de transmitere, varierea vitezei de deplasare a unui autoturism, in functie de limitele impuse de conditiile de deplasare.

Pe langa acest lucru, al doilea rol al unei cutii de viteze este acela de a asigura mersul inapoi al automobilului, fara a inversa sensul de rotatie al motorului si intreruperea legaturii motorului de restul transmisiei cand ambreiajul este cuplat.

Din punct de vedere constructiv, la o cutie de viteze se disting urmatoarele componente: mecanismul reductor ca parte ce realizeaza schimbarea efectiva a rapoartelor de transmitere si sistemul de actionare al cutiei de viteze, prin intermediul caruia se comanda modificarea raportului de transmisie.

Cum intre componentele cutiei de viteza exista angrenare, este absolut necesar ca aceasta sa se realizeze in conditii optime, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil este recomandata schimbarea uleiului din cutia de viteze la un interval stabilit de producator. In cazul cutiilor automate de viteze, lucrurile stau putin diferit, deoarece acestea vin din standard cu ulei Long Life, ulei care se presupune ca nu ar trebui schimbat niciodata. Spun “se presupune”, deoarece, in foarte multe cazuri, din lipsa etanseitatii, exista scurgeri de ulei din cutia automata a masinilor. In acest caz este ideal sa schimbati cat mai rapid uleiul si sa etansati locul pe unde se producea scurgerea.

Auto Focus va pune la dispozitie ulei pentru cutia de viteze automata. Alegerea acestuia se face in functie de tipul de autoturism pe care il posedati, de model si de specificatiile producatorului masinii in legatura cu uleiul din transmisia automata.

Din gama de uleiuri pentru cutii automate de viteze, veti gasi: Aral 22, Mobil ATF  SHC, Mobil ATF 3353, Mobil 1 Synthetic, Valvoline si lista poate continua.

Firma Auto Focus are in oferta sa, numeroase produse pentru domeniul auto si domeniul industrial. Datorita experientei bogate si a portofoliului larg de clienti, dumnealor au reusit sa se clasifice printre primii furnizori de astfel de produse din Romania. Din gama de produse fac parte urmatoarele: uleiuri hidraulice, uleiuri pentru transformator, uleiuri pentru turbina, uleiuri pentru compresor, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri pentru prelucrari metale, ulei transmisie si lista poate continua.

Asadar, daca aveti nevoie de ulei pentru cutia de viteze automata a masinii dumneavoastra, apelati la firma Auto Focus, din Bucuresti!

Date de contact:ulei cutie automata

Denumirea firmei: Auto Focus;

Numar de telefon: 0725 067 332.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.