Auto Focus – Toata gama de uleiuri auto de care aveti nevoie!

Ulei de motor Auto FocusAsa cum autoturismele sunt imbunatatite cu motoare mai puternice si mai eficiente, la fel trebuie sa se intample si cu uleiurile, pentru a raspunde cerintelor tot mai mari ale acestora. Orice posesor de autoturism stie, sau ar trebui sa stie, cat de important este uleiul pentru viata motorului, dar si al celorlalte componente unde se aplica. Una dintre cele mai importante masuri de protejare a masinii dumneavaostra este inlocuirea periodica a uleiului, operatiune ce garanteaza o prelungire a duratei de viata si o conservare a performantelor in parametrii optimi. Foarte importanta este alegerea lubrifiantului, in functie de specificatiile constructorului si respectarea perioadei de revizie. Daca vreti ca masina dumneavoastra sa functioneze perfect, atunci Auto Focus poate fi cea mai la indemana solutie.

Societatea comerciala care isi are sediul in capitala comercializeaza o gama larga de produse pentru domeniul auto si domeniul industrial. Prin prisma experientei foarte bogate si a portofoliului larg de clienti, Auto Focus a reusit sa se mentina printre primii furnizori de astfel de produse. Gama de produse cuprinde: uleiuri, produse pentru lagare, vaseline, unsori, consumabile auto si industriale, anvelope, echipamente de protectie.

In ceea ce priveste uleiurile, la Auto Focus gasiti o gama extrem de diversificata si de completa, care va acopera toate cererile. Astfel, la compania din capitala gasiti: uleiuri hidraulice, uleiuri pentru compresor, uleiuri de turbina, uleiuri pentru transformator, uleiuri pentru transfer/tratament termic, uleiuri pentru motoare pe gaz, uleiuri de transmisii industriale, uleiuri prelucrare metale, ulei procesare, uleiuri de motor, uleiuri de transmisie.

Dintre toate uleiurile pe care o masina le utilizeaza, de departe cele mai importante sunt cele dedicate motorului. Uleiul de motor indeplineste mai multe functii: reduce frecarile, limiteaza uzura pieselor in miscare din motor, protejeaza impotriva coroziunii si diminueaza consumul de carburant. O alta functie a uleiului este aceea de a raci motorul. Sistemul de racire al motorului asigura numai 60% din acest proces, in timp ce celelalte 40 de procente ii revin uleiului care este directionat spre suprafetele fierbinti si preia excesul de caldura. Uleiul preia caldura din partile superioare ale motorului, pe care o disipa prin intermediul baii de ulei.

Exista trei tipuri de baza ale uleiului de motor: sintetic (obtinut din componenti chimici, petrochimici sau hidrotratat), semi-sintetic (prin amestecul mai multor uleiuri de baza) si mineral (obtinut prin distilarea petrolului brut). Unul dintre factorii caracteristici ai uleiului de motor este gradul de vascozitate. Acesta trebuie sa fie adaptat motorului si conditiilor atmosferice caracteristice zonei de exploatare a autoturismului. La rece, uleiul trebuie sa ajute la pornirea motorului, in timp ce la cald, vascozitatea trebuie sa asigure o buna protectie a motorului.

La cumpararea unui ulei trebuie sa stiti ca in indicativul afisat pe bidon prima cifra alaturata literei W indica fluiditatea la temperaturi joase. Cu cat aceasta cifra este mai mica, cu atat uleiul este mai fluid la rece. A doua cifra care urmeaza dupa litera W indica vascozitatea la temperaturi inalte. Astfel, cu cat aceasta cifra este mai mare, cu atat uleiul este mai vascos (mai gros) la temperaturi ridicate.

Gama de uleiuri Auto Focus este alcatuita din uleiuri minerale sau sintetice. Uleiul mineral este obtinut direct din rafinarea petrolului. Uleiul sintetic este obtinut prin procese chimice in laboratoare. Cel semi-sintetic este obtinut prin amestecul celor doua tipuri.

Date de contact: 

Str. Mircea 147, Constanta, 900592

Bd. Theodor Pallady 287, Bucuresti, 032258

Mobil: 004 0725 067 332 / 004 0749 063 865

Tel/Fax:    004 021 345 1365

office@auto-focus.ro

Articol oferit de zoom.biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.