Automate bauturi calde, pentru pauze relaxante!

Una dintre cele mai savuroase cafele este cea pe care o bei la munca, alaturi de colegii tai, la o mica barfa. Acele 5 minute “furate” din cand in cand, o cafea aromata, o ciocolata fierbinte sau un ceai exact pe sufletul tau si o gasca galagioasa de colegi, toate aceste mici detalii fac diferenta intre o zi perfecta la munca, si o zi morocanoasa si prea putin imbietoare. Pentru aceste pauze relaxante, pline de arome si exuberanta, automate bauturi calde sunt excelente. In acest mod, fiecare dintre colegi isi va servi bautura preferata, iar acum ca toamna se apropie incet, incet si va lasa loc iernii friguroase, automatele pentru bauturile calde sunt cu atat mai binevenite!

Nicio companie nu se poate lipsi de automate bauturi calde!

 

Automate bauturi calde pentru pauze relaxante!Introducerea nu mai trebuie sa o facem. Toata lumea stie ce este acela un automat de bauturi calde, ba chiar mai mult, cei mai multi dintre noi au utilizat acest automat macar o data in viata. Pana si copiii stiu ce este, si il folosesc cu indemanare. Un ceai cald sau o ciocolata fierbinte le infrumuseteaza si lor zilele racoroase.

Iar cei care au avut norocul sa bea o cafea de la un astfel de automat, pot spune ca este cu adevarat delicioasa. Exista exemplare care rasnesc cafeaua boabe atunci pe loc, si-ti prepara o cafea aromata, proaspata si imbietoare. Un astfel de avantaj este de luat in considerare de catre toate micile sau marile companii, de catre institutiile publice sau alte porti inchise pe la care oamenii trebuie sa astepte in mod uzual.

Este bine de retinut ca automatele de bauturi calde pot functiona in 3 moduri distincte:

1. Prin sistemul numit si “vanzare libera”. Fiecare automat este prevazut cu cate un contoar electronic, care va cuantifica consumul exact.

2. Cu chei electronice. Aceste automate functioneaza pe baza unei chei electronice, care este incarcata in prealabil cu un anumit credit.

3. Cu bani. In acest caz vorbim despre monede (0.10 si 0.50 lei ), bancnote de 1, 5 sau 10 lei,  sau chiar de jetoane valorice.

Ce bauturi poti cumpara de la un automat de bauturi calde? In primul rand, trebuie sa amintim de cafea. Poate fi cafea mica sau mare, cu sau fara zahar, cafea cu lapte sau cafea fara lapte, espresso, cafea instant, cappuccino, ceai sau ciocolata.

Datorita acestei varietati, cererea de automate de bauturi calde este in crestere in Romania si este important sa gasesti un distribuitor care sa-ti ofere produse si servicii de calitate.

Automate bauturi calde de la Tutto Caffe

 

Cand vine vorba despre automate bauturi calde, Tutto Caffe este distribuitorul de care ai nevoie. Acesta importa direct din Italia automate, impreuna cu cafeaua de care ai nevoie. Automate bauturi calde pentru pauze relaxante!1Oferta companiei este bogata si nu trebuie decat sa iei legatura cu Tutto Caffe pentru a afla mai multe detalii in legatura cu  automatele de bauturi calde.

Tutto Caffe iti ofera spre vanzare automate de calitate, la un pret deosebit de atragator pentru Romania. De acum incolo, angajatii tai vor beneficia de pauze relaxante si de bauturi calde dupa pofta inimii!

Daca vrei sa ai parte de pauze relaxante, alege automate bauturi calde de la Tutto Caffe. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tutto Caffe? Pentru detalii, suna la numarul 0748-330.897.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.