Automatizari porti cu Break Sistems

automatizari porti

Sisteme de automatizare se folosesc in cazul portilor batante sau pentru cele care sunt culisante, in cazul  barierelor de acces auto ori in caul usilor de garaj. Firmele specialitate de regula lucreaza ca importatori ai  sistemelor de automatizari porti, chiar si a celor din strainatate. Feroneria portilor suspendate sau a celor autoportante.

Sistemele ce sunt folosite pentru a face deschiderea automata in cazul portilor, fie ca sunt culisante sau sunt batante, sunt printre cele recunoscute de specialisti sub denumirea de automatizari porti.

Aceste automatizari si fabrica special fiind utile in cazul diverselor destinatii, incepand de la uzul industrial si ajungand pana la cel rezidential.

Firmele de profil au in general preturi dintre cele mai bune ale pietii de profil sin cadrul automatizarilor portilor, fiind si de cea mai buna calitate.
In ceea ce privesc, componentele ce sunt produse de catre acesti fabricanti ce sunt de prima mana, ele  sunt considerate a fi foarte bune incluisv din punctul de vedere calitativ al gamei de automatizari porti ce sunt produse pe aceasta piata, putand sa satisfaca nevoile pe care le au potentialii clienti si a celor ce au apelat si in trecut la produsele cat si la serviciile ce erau oferite de ei.

In cadrul ofertei magazinelor specializate, clientii gaseasc automatizari necesare portilor batante dar si ale portilor ce au lungimea cuprinsa undeva intre 2 si 5 metri, cu o greutate cuprinsa cam intre 200 kg si ajungand pana la 700 Kg/canat, sunt automatizari ale  portilor ce au bratul extensibil, sunt automatizari ce  au bratul fix, sau avand un brat articulat, cat si automatizari de porti ce sunt ingropate, acestea fiind utile in cazul clientilor ce nu vor sa isi strice designul poartii caselor.

Specialistii ofera inclusiv automatizari pentru portile culisante, acestea fiind utile in cazul portilor ce au  undeva intre 400 pana la 1200 Kg insa si pentru usile garajelor si automatizarilor cat si in cazul sistemelor utilizate in cazul portilor autoportante si in cazul celor avand culisare la sol.

Pentru clienti, o oferta completa a acestor produse executate si care sunt comercializate, specialistii pot sa prezinte si solutii utile in cazul parcarilor cum ar fi de exemplu in cazul barierelor de acces auto, al  blocatoarelor de parcare automate, cat si in cazul bolarzilor retractibili.

Stalpii retractabili ce sunt manuali dar si stalpii automati pot fi folositi de clienti incluisv in unele zone cum ar fi:

–  zonele pietonale unde acestea sunt necesare astfel incat bolarzii retractabili, fie ca acestea sunt  manuali sau sunt automati, sa poata  permite interventia unor masini de aprovizionare sau a masinilor de urgenta, iar in rest, spatiul sa fie exclusiv destinat pietonilor;

–  in cadrul statiilor de autobuz, in asa fel incat respectivii cilindrii retractabili ce sunt automati sa poata permite ca autobuzele sa ajunga in statii, iar in restul timpului, acei stalpii sa blocheze accesul altor masini;

–  in cazul cladirilor de interes public, ca de exemplu la spitale, la primarii sau la cladirile administrative, incluisv la guvern, in locuri  unde pilonii ce sunt retractabili sa lase liber pentru acces doar in caz de necesitate;

– in cazul zonelor istorice, in locurile in care stalpii retractabili si cei manuali ori automati trebuie sa poata  restrictiona traficul rutier si pe cel pietonal astfel incat acesta sa nu fie afectat.

Detalii pe Www.alarme-supravegheri-automatizari.Ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.