Avantaje case structura de lemn

Proiectantii si arhitectii zilelor noastre au devenit din ce in ce mai constienti de beneficiile lemnului in constructii. Tocmai de aceea ei propun lemnul nu numai ca element de finisaj, ci si ca element structural rezultand astfel case structura de lemn. Acest gen de structura se potriveste pentru constructii variate nu numai pentru case. O poti folosi pentru hale si biserici, scoli, si gradinite, cladiri administrative, hale de sport, hale industriale sau agricole.

De ce case structura de lemn?

 

Avantaje case structura de lemnUna dintre cele mai vechi metode de a-ti construi o casa este de a folosi o structura de lemn. Oare nu gandeau bine inaintasii nostri cand isi realizau astfel de locuinte, case durabile, din lemn, un material natural pentru o viata sanatoasa?!

Astazi, aceasta metoda imbinata cu tehnologiile moderne iti permite sa-ti faci o casa si rapid, si ieftin. In plus, te mai bucuri si de numeroase alte avantaje daca optezi pentru case structura de lemn:

1. O izolatie termica excelenta. Lemnul este un material chiar de 6 ori mai izolant decat caramida. In comparatie cu betonul, lemnul izoleaza de 15 ori mai bine. In aceste conditii, iarna, costurile tale legate de intretinere sunt cu mult mai mici;

2. O izolatie fonica foarte buna;

3. Aceste case se potrivesc de exceptie in mediul rural, insa fac fata frumoasa si in mediul urban;

4. Sunt deosebit de frumoase;

5. Se realizeaza foarte repede;

6. Poti sa executi case structura de lemn in orice anotimp, la fel sta treaba si cu montajul;

7. Sunt mai sanatoase pentru organismul tau deoarece lemnul este un material natural, permitand o mai buna relaxare in timpul somnului;

8. Vara tin racoare, iarna tin de cald;

9. Avizul de mediu nu iti este necesar si le poti construi oriunde;

10. Scapi de stresul unui santier de lucru, casele se realizeaza usor si rapid;

11. Se monteaza usor;

12. Nu genereaza deseuri;

13. Rezista foarte bine la cutremur;

14. Se intretin usor, iar reparatiile ulterioare sunt rare;

15. Sunt de calitate si au un pret foarte bun la cumparare;

16. Iti permit sa construiesti orice fel de casa-ti doresti, dupa imaginatie;

17. Nu se consuma multa energie la ridicarea acestui gen de casa;

18. Prezinta durabilitate ridicata, iar daca sunt tratate impotriva focului, mucegaiurilor si cariilor, cu atat mai mult te vei bucura de casa ta pentru mai multe generatii.

Cine-mi executa case structura de lemn?

 

Xilopal din Bacau este o companie specializata pe ridicare de case structura de lemn. Astfel, daca-ti doresti o locuinta ecologica care sa imbine toate avantajele Avantaje case structura de lemn1enumerate mai sus, Xilopal este partenerul de care si tu ai nevoie.

Xilopal este o echipa flexibila si se adapteaza din mers nevoilor tale, personalizand dupa bunul tau gust locuinta visurilor tale. Cu o activitate de peste 20 de ani in domeniul constructiilor, Xilopal iti va realiza exact locuinta dorita, experienta spunandu-si cuvantul la fiecare pas. Astfel te vei bucura de o casa pe structura de lemn realizata cu multa grija, o casa unde te vei simti Acasa, o casa cu finisaje de exceptie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege case structura de lemn de la Xilopal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si casele Xilopal? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0769-066.820 sau trimite un e-mail pe adresa xilopal@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.