Avantaje cazane de pardoseala de la Servoterm

Daca te uiti in calendar, vei vedea ca luna octombrie bate la usa. Daca te uiti si pe geam, vei realiza ca desi soarele straluceste, este cu dinti si ca bruma care cade in fiecare dimineata anunta toamna cea ploioasa si friguroasa. Nu putem sa nu remarcam faptul ca aceasta descriere suna cam bacoviana, insa adevarul este ca vara a trecut si ca frigul va razbate in cele din urma. Si pentru ca iti doresti ca frigul sa nu te ia prin surprindere, pregateste-te cum se cuvine ca sa intampini iarna si cumpara-ti cazane de pardoseala.

De unde cumpar cazane de pardoseala?

 

Avantaje cazane de pardoseala de la ServotermCazane de pardoseala de calitate superioara gasesti la Servoterm. Aceasta companie din Onesti nu doar ca proiecteaza cazanele de pardoseala, dar le si monteaza, asa incat tu, ca si client, sa beneficiezi doar de ce este mai bun.

De ce Servoterm? Deoarece domeniul de activitate, cat si cei 10 ani de experienta fac din Servoterm o alegere potrivita pentru confortul casei tale. In plus, Servoterm este autorizata pentru a executa toate lucrarile de proiectare si instalare a cazanelor de pardoseala, deci poti sta linistit in aceasta privinta.

Si sa nu omitem si faptul ca Servoterm colaboreaza numai cu firme renumite in domeniu: Daikin, Viessmann, LG, Buderus, Wilo, Ruck, Lindab si Siemens. Materialele folosite sunt de calitate, tehnologiile intrebuintate sunt de ultima generatie, asa incat poti respira in voie; vei beneficia de un cazan de pardoseala perfect adaptat nevoilor tale!

Top 13 avantaje cazane de pardoseala

 

Cazane de pardoseala sau centrale de pardoseala sunt solutii moderne si eficiente in ceea ce priveste incalzirea locuintei tale pe timp de iarna. Daca nu esti inca decis, ia aminte la urmatoarele avantaje ale unui cazan de pardoseala:

– Se monteaza usor;

– Cazanele sunt usoare, deci nu solicita deloc structura peretelui;

– Are capacitati si dimensiuni diferite in functie de necesitatile fiecarui client in parte;

– Le poti folosi atat pentru incalzire, cat si pentru obtinerea de apa calda;

– Sunt de calitate, fiind produse de companii de renume in acest domeniu;

– Incalzirea locuintei se realizeaza intr-un timp extrem de scurt;

– Temperatura dorita se mentine pentru o perioada indelungata de timp;

– Consumul de combustibil este redus;

– Randamentul este mare;

– Consumul de energie este, de asemenea, cu mult redus fata de sistemele clasice de incalzire a locuintei;

– Au garantie;Avantaje cazane de pardoseala de la Servoterm1

– Sunt eficiente si performante;

– Emisiile de noxe sunt reduse, ceea ce face din cazanele de pardoseala sa fie eco friendly.

Toate aceste avantaje sunt de necontestat, insa daca iti doresti sa te consulti cu un specialist inainte de a lua decizia finala, Servotem iti sta la dispozitie. Echipa acestei companii iti va oferi cele mai bune solutii tehnice pentru tine, si iti va proiecta un sistem 100% personalizat in functie de necesitatile tale.

Pentru montaj, dar si pentru reparatii in cazul in care vei avea nevoie, trebuie sa stii ca tot Servoterm se ocupa si de acestea, oferindu-ti servicii complete si complexe legate de cazanele de pardoseala, pentu ca tu sa beneficiezi doar de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cazane de pardoseala de la Servoterm. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Servoterm? Pentru detalii, suna la numarul 0234-321.493 sau trimite un e-mail pe adresa office@servoterm.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.