Avantaje fatade spider

Moderne si atractive, fatade spider confera distinctie deosebita oricarei cladiri, asigurand perfectiunea detaliului. Din punctul de vedere al constructorilor, fatadele spider sunt modul ideal, rapid, ieftin si estetic de a imbraca o constructie. Pot fi intrebuintate atat pentru constructiile noi, cat si pentru cele vechi, acestea din urma devenind de nerecunoscut cu ajutorul fatadelor spider.

Ce sunt fatade spider?

 

Avantaje fatade spiderFatade spider nu sunt altceva decat fatade realizate din sticla. Aceasta solutie inovativa imbunatateste aspectul estetic al unei cladiri imprimandu-i eleganta, stil si prestanta, insa asigura si protectie termica de exceptie, protectie fonica, acces imbunatatit la lumina si o atmosfera placuta in orice moment al zilei.

Astazi, fatadele spider au devenit un mod ingenios de exprimare in arhitectura. Vizitatorii din exteriorul cladirii nu sunt impiedicati de nicio obturatie vizuala, iar clientii din interior se bucura de o iluminare perfecta, frumusetea acestor constructii fiind astfel scoasa in evidenta.

Sistemele de fatade spider sunt concepute astfel incat sa conecteze mai multe panouri din sticla, aceste prinderi fiind folosite in special in acele zone afectate de vant si unde montantii de sticla si siliconul structural nu au cum sa faca fata. Astfel ca fatadele spider iti permit crearea de panouri mari din sticla fiind foarte flexibile si cu posibilitati nelimitate.

Top 16 avantaje fatade spider

 

Fatade spider se mai intalnesc si sub denumirea de pereti cortina spider si se bucura de numeroase avantaje:

1. Discretie;

2. Grad optim de asamblare si etanseizare;

3. Rezistenta;

4. Protectie pentru cladiri;

5. Infrumusetarea cladirilor;

6. Asamblare usoara si rapida;

7. Rezista cu brio la factorii de mediu, chiar si la vant foarte puternic;

8. Izolare termica si fonica foarte buna;

9. Permit o iluminare naturala placuta;

10. Se adapteaza la orice tip de cladire;

11. Poti opta pentru culori diverse, foarte rezistente la trecerea timpului;

12. Au greutate redusa;

13. Se intretin foarte usor;

14. Prezinta flexibilitate;

15. Sunt foarte rezistente la deformari din cauza cutremurelor, a vibratiilor sau din alte cauze;

16. Timpul de executie este mic.

De unde cumpar fatade spider?

 

Arcom Glass din Bucuresti iti ofera inspre vanzare fatade spider la un raport calitate-pret de exceptie. De ce fatade spider de la Arcom Glass? Deoarece sunt cu Avantaje fatade spider1adevarat spectaculoase, aspectul estetic spunandu-si cuvantul atat la interior, cat si la exterior.

Datorita faptului ca geamurile nu mai trebuie gaurite, aspectul estetic este cu mult imbunatatit, in plus preturile de realizare sunt mai mici, iar timpul de executie se scurteaza de asemenea. Fatadele Spider iti ofera posibilitati arhitecturale nelimitate, de la peretii cortina simpli pana la peretii cortina ancorati pe cabluri, luminatoare ancorate pe cabluri sau luminatoare simple.

In functie de preferintele tale, dar si in functie de buget, Arcom Glass iti sugereaza montarea de geamuri termopan laminate sau chiar geamuri simple, pentru un aspect estetic impecabil, dar si pentru confort, rezistenta, izolare termica si fonica foarte bune.

Acest gen de sisteme de fatade spider se pot folosi pentru interior sau pentru exterior, sistemul fiind deosebit de ingenios, de modern si de spectaculos, iar totul iti este oferit de catre specialistii de la Arcom Glass la un pret atragator.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege fatade spider de la Arcom Glass. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Arcom Glass? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-348.238 sau trimite un e-mail pe adresa office@arcomglass.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.