Avantaje generatoare de curent digitale

Pentru atunci cand mergi la pescuit sau iesi la iarba verde cu baietii si ai nevoie de o sursa de curent la indemana, generatoare de curent digitale sau inverter sunt exact ceea ce cauti. Zeci de modele fiabile, rezistente, robuste, de dimensiuni mici, portabile, oferite la preturi avantajoase gasesti de cumparat in magazinul online Sigma Tools.

Ce sunt generatoare de curent digitale?

 

Avantaje generatoare de curent digitaleGeneratoare de curent digitale sunt acele generatoare de tip inverter. Caracteristica principala a acestui tip de generator este sinusoida pura, adica distorsiunile de unda pot fi eliminate electronic. Astfel, daca ai un echipament sensibil, acesta poate fi conectat la un astfel de generator si va functiona fara probleme.

Tensiunea de iesire a acestor echipamente este de 220V si au puteri variabile intre 0,7 kVA și 9,5 kVA. Se pot transporta usor, au un design compact si incap foarte lejer chiar si in portbagajul masinii tale.

Care este totusi particularitatea acestor generatoare de curent digitale? Alternatorul acestora produce un curent alternativ ce poate fi schimbat in curent continuu cu ajutorul unui modul electronic. Cand ai nevoie, poti trece inapoi pe curent alternativ. Curentul este foarte bine filtrat si nu ai probleme cu fluctuatiile de frecventa sau tensiune la prize.

Generatoarele de curent inverter iti permit sa nu depinzi de turatia motorului, iar consumul de carburant scade. Motorizarea poate fi pe benzina sau diesel. Unde se folosesc? Isi gasesc intrebuintare in diverse aplicatii cum ar fi camping sau aparatura medicala mobila care nu permite in niciun caz fluctuatii de tensiune.

Avantaje generatoare de curent digitale

 

Daca este sa facem o lista cu avantajele unor generatoare de curent digitale, aceasta ar arata astfel:Avantaje generatoare de curent digitale1

– Sunt versatile;

– Sunt silentioase;

– Au dimensiuni mici;

– Sunt recomandate pentru consumatorii sensibli la tot ceea ce inseamna fluctuatii de frecventa sau de tensiune: sisteme audio-video, computere, echipamentele de masura mobile sau aparatura medicala portabila;

– Curentul alternativ se transforma in curent continuu, si invers, ori de cate ori ai nevoie;

– Sunt de calitate deosebita;

– Au un design modern;

– Sunt portabile si confortabile;

– Se intrebuinteaza foarte usor;

– Sunt mai usoare decat generatoarele traditionale cu pana la 50%;

– Nu mai intrebuinteaza volantul;

– Sunt dotate chiar si cu sisteme de protectie in caz de suprasarcina;

– Au si senzor de protectie la presiunea scazuta;

– In functie de sarcina sistemul de accelerare este automat;

– Folosesc o cantitate redusa de combustibil, diesel sau benzina;

– Nivelul emisiilor de noxe si de zgomot este redus.

Daca numeroasele avantaje ale acestor generatoare te-au convins, iti propunem o vizita in magazinul online Sigma Tools. Aici vei gasi mai multe modele de astfel de generatoare marca Stager, Honda sau Kipor, nume cu renume in producerea de generatoare de curent.

Pe langa faptul ca poti comanda foarte usor, online, iar curierul te cauta acasa, acum te bucuri de promotii si reduceri de pret pentru mai multe modele de generatoare de curent digitale. Iar daca ai nevoie de sfaturi pentru o achizitie inspirata, echipa Sigma Tools iti sta la dispozitie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege generatoare de curent de la Sigma Tools. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Sigma Tools? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-548.518 si 0747-662.953 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigmatools.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.