Avantaje robineti hidraulici de la Tecnital

Avantaje robineti hidraulici de la TecnitalRobineti hidraulici sau robineti cu comanda hidraulica sunt acele elemente care se utilizeaza cu succes sub forma de “by-pass” in circuitele hidraulice. Care este rolul lor? Acela de a izola anumite portiuni ale circuitului hidraulic.

Desigur, robinetii hidraulici pot fi de mai multe forme si dimensiuni, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, insa pentru a fi sigur ca ai parte de calitate garantata, ia si tu legatura cu Tecnital si sustine astfel producatorii romani de robineti hidraulici, producatori care nu sunt cu nimic mai prejos decat cei din strainatate. Iar Tecnital iti dovedeste acest lucru prin calitatea robinetilor hidraulici pe care ti-i pune la dispozitie!

De unde achizitionez robineti hidraulici?

 

Robineti hidraulici, 100% romanesti, gasesti la Tecnital. Cine este Tecnital? Este o companie din judetul Prahova care de aproape 15 ani ofera spre vanzare robineti hidraulici fabricati respectand standardele impuse de DIN, ANSI si STAS. Ce sunt aceste standarde? Ele se impun industriei gazelor, industriei petrolului si petrochimiei, ca masura de protectie.

Aparatura si tehnologia de care Tecnital dispune in realizarea de robineti industriali este de varf. Procesul de productie este automatizat in proportie de 90%, fiind complet mecanizat. Acest fapt iti garanteaza niste robineti de calitate superioara.

Prin calitate, competitivitate, performanta si promptitudine, Tecnital si-a castigat recunoasterea pe piata din Romania. Incearca si tu robinetii hidraulici de la Tecnital si convinge-te de acest lucru!

Avantaje robineti hidraulici de la Tecnital

 

Ce au mai special robinetii hidraulici Tecnital? Prezinta urmatoarele avantaje, care te vor ajuta in activitatile tale:

– se utilizeaza cu succes atat pentru inchiderea, cat si pentru deschiderea si reglarea debitului de lichid din tevi;

– sunt echipati cu conexiuni standard ceea ce ii face potriviti pentru implementarea lor intr-un sistem hidraulic;

– etanseaza perfect;

– se pot folosi si la presiune maxima;

– sunt confectionati din materiale rezistente;

– au durata mare de viata;

– nu ruginesc;

– sunt protejati impotriva unor factori externi daunatori, impotriva factorilor fizici, chimici sau mecanici;

– prezinta calitate ridicata;

– sunt extrem de fiabili;

– se utilizeaza pentru numeroase aplicatii;

– au preturi accesibile de achizitie;

– se monteaza usor;

– se utilizeaza usor.

Pentru sfaturi cu privire la cumpararea de robineti hidraulici potriviti ia legatura cu Tecnital, iar echipa companiei te va ajuta sa iei decizia corecta.

Clasificare robineti hidraulici

 

Robinetii hidraulici comercializati de Tecnital se impart in urmatoarele categorii:

1. Robineti hidraulici seria “M”. Intalnim robineti din otel, numeroase modele pentru necesitati diferite;Avantaje robineti hidraulici de la Tecnital1

2. Robineti hidraulici seria “P”. Si acesti robineti sunt realizati din otel, iar Tecnital iti pune la dispozitie pe langa varietate, si numeroase accesorii atat de necesare pentru o instalare corecta;

3. Robineti hidraulici seria “MD”. In aceasta categorie de robineti de la Tecnital vei gasi o multime de modele: pentru irigatii, din otel inoxidabil, dar si diverse accesorii care te vor ajuta sa-ti faci treaba mult mai bine si mai rapid.

Indiferent de neclaritatile pe care le ai cu privire la robinetii hidraulici, nu ezita sa iei legatura cu Tecnital!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege robineti hidraulici de la Tecnital. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tecnital? Pentru detalii, suna la numarul 0744-357.466 sau trimite un e-mail pe adresa office@tecnital.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.