Avantaje sere inox de la Klub Metalia

Sa ai mereu legume proaspete si sanatoase la discretie suna ca un vis, dar este un vis ce se poate implini. Cum? Construindu-ti sere inox cu ajutorul companiei Klub Metalia din Timisoara. Aceasta companie iti poate executa sere din inox la standarde inalte de calitate, iar costurile sunt deosebit de avantajoase. Ce zici, iti surade ideea?

Ce sunt sere inox?

 

Avantaje sere inox de la Klub MetaliaIn general, o sera este construita din lemn si sticla sau din sticla si metal, iar in cazul nostru vorbim despre inox. De ce construiesc oamenii sere? Deoarece in acest microclimat “intim” plantele – legume, fructe si flori – cresc in voie, chiar daca afara conditiile meteo sunt nefavorabile. In acest mod tu poti avea legume si fructe proaspete aproape tot timpul anului.

Cum alegi locul ideal pentru ridicarea unei sere? Este important sa te orientezi dupa lumina, aceasta trebuie sa aiba intensitate maxima, temperatura sa fie moderata, iar umiditatea este indicat sa fie scazuta, in special pe perioada iernii.

Nu uita sa te orientezi si inspre o zona in care ai acces la utilitati, deoarece vei scuti niste bani atunci cand te apuci de construirea serei. Pe cat posibil, evita sa ridici o sera langa o casa sau chiar langa copaci mari, deoarece acestea tin umbra.

Ce fel de pamant trebuie sa fie utilizat intr-o sera? Vorbim despre pamant usor drenabil, indicat fiind pamantul nisipos. Daca pamantul existent in zona este prea sarat, mai bine cumpara pamant de calitate, altfel culturile tale vor avea de suferit.

Cum se construiesc sere inox?

Si serele din inox ca si celelalte tipuri de sere sunt constructii rezistente ce contin putine elemente opace. Cele mai des intalnite acoperisuri pentru aceste sere sunt cele in 2 ape sau cele in forma de cupola, deoarece in acest mod se asigura lumina pe tot parcursul zilei.

Nu uita ca acoperisul trebuie sa aiba si un sistem de umbrire atunci cand vara este prea fierbinte, dar si ferestre, indicate pentru aerisire corespunzatoare. Cum se incalzeste aceasta sera? De jur imprejurul peretilor, in acest mod topindu-se si zapada din timpul iernii.

Iar cat priveste temperatura din sera, aceasta variaza in functie de tipul de plante pe care-l cultivi. Important este sa cureti in permanenta geamurile si chiar si structura de rezistenta a serei pentru a te putea bucura de ea pentru foarte multi ani.

Si pentru ca tehnologiile sunt in floare, poti utiliza si sisteme de control electronice pentru a regla luminozitatea, temperatura, umiditatea si circulatia aerului.

Avantaje sere inox

 

Avantaje sere inox de la Klub Metalia1De ce sa apelezi la serele din inox? Deoarece prezinta o serie de avantaje dupa cum urmeaza:

– Sunt sere deosebit de rezistente, facand fata capriciilor vremii;

– Nu ruginesc si au o durata de viata mare;

– Au un aspect estetic placut;

– Cu ajutorul lor poti controla eficient culturile;

– Iti permit cresterea productivitatii;

– Culturile sunt de calitate;

– Poti sa automatizezi irigatiile;

– Poti opta pentru orice configuratie dorita in functie de necesitatile tale, de preferinte si de banii disponibili.

– Pot fi accesorizate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege sere inox de la Klub Metalia. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Klub Metalia? Pentru detalii, suna la numarul 0785-529.896.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.