Avantaje sisteme climatizare comerciale de la Cominvest

Avantaje sisteme climatizare comerciale de la CominvestAtunci cand vrei sa imbunatatesti conditiile de microclimat interior, sau cand doresti ca aerul din interiorul unui spatiu comercial sa atinga anumiti parametrii, ai 2 optiuni: fie ventilezi spatiul care iti da batai de cap, fie il climatizezi. Daca alegi ventilatia spatiului comercial, trebuie sa stii ca aceasta poate fi mecanica sau naturala, insa ea nu se mai practica, nu mai este la moda. In zilele noastre se utilizeaza sisteme climatizare comerciale, aceste sisteme permitandu-ti sa controlezi in mod eficient temperatura aerului din interiorul spatiului comercial. Sistemele de climatizare si sistemele de ventilare se pot combina pentru eficienta maxima, insa sistemele de climatizare moderne fac fata si singure spatiilor comerciale de dimensiuni medii sau mari.

Clasificare sisteme climatizare comerciale

 

Spatiile comerciale din zilele noastre sunt prevazute de la bun inceput cu sisteme de climatizare moderne, deosebit de eficiente. Solutiile care se adopta in aceste cazuri sunt asemanatoare cu solutiile alese pentru spatiile industriale. Astfel, avem:

– Sisteme centralizate. Echipamentele utilizate sunt de tip roof-top si asigura atat racirea, cat si incalzirea spatiului comercial, climatizarea corespunzatoare, dar si evacuarea aerului viciat;

– Sisteme descentralizate. Acestea folosesc mai multe tipuri de echipamente sau doar unul singur;

– Climatizare cu ajutorul ventiloconvectoarelor. Functioneaza cu aer proaspat sau cu aer recirculat. La baza acestor sisteme sta un agent termic precum apa calda sau un agent frigorific, adica apa racita de la un chiller.

Insa un sistem de climatizare comercial eficient trebuie sa fie si estetic, si sa-ti permita si reducerea costurilor de exploatare.

Avantaje sisteme climatizare comerciale

 

Printre avantajele sistemelor de climatizare utilizate pentru spatiile comerciale, se numara:

– asigura necesarul de aer proaspat in permanenta;

– permite evacuarea aerului viciat;

– filtreaza corespunzator aerul viciat;

– regleaza la perfectie umiditatea din spatiul comercial;

– asigura o eficienta energetica deosebita;

– trateaza cantitativ si calitativ aerul;

– asigura confort maxim;

– se utilizeaza usor;

– se monteaza usor;

– are un aspect estetic deosebit.

Sisteme climatizare comerciale de la Cominvest

 

Cand vine vorba de sistemele de climatizare comerciale, Cominvest se afla in elementul sau. Aceasta companie din Bucuresti iti ofera sisteme de climatizare pentru spatiile comerciale independente din punct de vedere energetic, atat pentru spatii prevazute cu mai multe incaperi, cat si pentru spatii singulare ce pot avea dimensiuni medii sau chiar mari.

Cine beneficiaza de sistemele de climatizare comerciale Cominvest? Toti cei care au nevoie! De la spatii de productie si pana la restaurante, hoteluri, sali de conferinta sau spatii comerciale individuale, toti beneficiaza de pe urma avantajelor acestor sisteme de climatizare moderne si deosebit de eficiente.

Despre ce sisteme este vorba? Cominvest colaboreaza numai cu marci renumite in domeniu precum Fujitsu, LG, Mitsubishi sau Gree, aceste sisteme fiind dotate cu tehnologii moderne, sunt calitative, durabile, rezistente si estetice.

Ce sisteme de climatizare comerciale iti pune la dispozitie Cominvest? Vorbim despre 5 categorii:

– casete prevazute cu cate 4 palete de circulatie;Avantaje sisteme climatizare comerciale de la Cominvest1

– console care au functie de purificare a aerului;

– sisteme convertibile ce se monteaza atat in plafon, cat si in podea;

– blowere ce se ascund in tavan;

– sisteme pentru spatiile mici, MultiV Solo.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege sisteme climatizare comerciale de la Cominvest. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Cominvest? Pentru detalii, suna la numarul 0213-274.811, 0213-460.603 si 0213-029.641 sau trimite un e-mail pe adresa cominvest@cominvest.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.