Avantajele mobilei realizate la comanda – www.mobilasik.ro

banner-livingFie ca ti-ai cumparat o locuinta noua si doresti sa o mobilezi, fie ca doresti sa iti remobilezi locuinta pe care o detii de mai multi ani, un lucru este sigur: vei avea de petrecut o gramada de timp prin magazinele de specialitate, pentru a gasi piesele de mobilier ideale camerelor tale! Mai mult decat atat, exista riscul sa nu gasesti ceea ce cauti, astfel incat vei fi nevoit sa faci compromisuri, iar aspectul general al camerei ce urmeaza a fi mobilata (sau remobilata) nu va mai fi acela pe care ti-l imaginai. Ei bine, exista o singura solutie la aceasta problema, si anume, achizitionarea mobilei realizate la comanda! In cazul in care vrei sa iti pui propriile idei in aplicare, Mobilasik iti vine in ajutor!

Care sunt avantajele mobilei realizate la comanda?

Mobila la comanda iti ofera o gama vasta de beneficii:

Timpul scurt de executare – gasirea pieselor de mobilier care sa se potriveasca locuintei tale poate sa dureze zile, saptamani sau chiar luni intregi! Apoi, in momentul in care in sfarsit ai gasit si ai achizitionat ceea ce iti doreai, poti avea surpriza neplacuta ca, odata ajunsa acasa, mobila sa nu se potriveasca spatiului in care urmeaza a fi plasata (moment in care esti nevoit fie sa returnezi mobila si sa cauti alta, fie sa apelezi la ajutorul unor experti pentru a o redimensiona). In cazul in care alegi mobila realizata la comanda, lucrurile se vor desfasura mult mai rapid: observi un model care iti place, stabilesti celelalte detalii impreuna cu producatorul, iar, la data prestabilita, mobila se va afla in locuinta ta!

Multitudinea de posibilitati – da,intr-adevar, si in magazine poti gasi sute de modele, intr-o singura zi. Singura problema este ca nu exista nicio garantie ca vreunul dintre acestea se va potrivi locuintei tale; fie mobila este prea mare sau prea mica, fie adori modelul dar nu esti incantat de culoare, fie nu are toate dotarile necesare, fie este realizata din materiale inferioare din punct de vedere calitativ… In cazul mobilei realizate la comanda, tu esti cel care stabileste toate detaliile! Mobilasik iti pune la dispozitie o gama vasta de modele si, in cazul in care gasesti unul pe placul tau, il putem realiza in functie de dimensiunile, culoarea si materialele pe care le doresti! In caz contrar, vom pune in aplicare ideea ta!

Obtinerea design-ului dorit  – mobilarea locuintei pare a fi o activitate mult mai interesanta decat construirea acesteia, astfel incat abia astepti ca echipa de constructori sa plece si sa ramai cu camerele goale, gata sa fie aranjate cu stil. Din pacate, in momentul in care esti pus in fata faptului implinit, vei realiza ca mobilarea locuintei in functie de preferintele tale este mult mai dificila decat ai crezut…dar nu si daca apelezi la achizitionarea mobilei la comanda! Obtine design-ul pe care ti l-ai dorit chiar de la inceput, cu ajutorul expertilor Mobilasik!

Preturile avantajoase – mobila la comanda ti se pare a fi o varianta neavantajoasa din punct de vedere financiar? Nu si daca alegi sa colaborezi cu firma Mobilasik! Iti oferim atat mobila cu o durata de viata medie (la preturi mici) cat si mobila cu o durata de viata mare (la preturi extrem de avantajoase).

Alege mobila la comanda Bucuresti, realizata de Mobilasik! Pentru a obtine mai multe informatii, viziteaza site-ul www.mobilasik.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.