Avantajele silozurilor metalice de la Silosistem

Avantajele silozurilor metalice de la SilosistemStiai ca Romania are nici mai mult, nici mai putin de 14.8 milioane de hectare, acest numar reprezentand suprafata agricola totala din tara noastra? Din pacate, din cele 14.8 milioane de hectare, doar 10 reprezinta terenurile arabile. Statisticile realizate de catre Uniunea Europeana arata ca Romania este codasa clasamentului si la acest capitol. Pentru anul 2012, venitul agricol real pe activ a suferit o scadere drastica, insumand doar un procent de 16.4%. Ungaria cu 15.7% si Slovenia cu 15.1% sunt si ele codasele Europei in ceea ce priveste agricultura.

De ce s-a produs aceasta scadere? Unii oameni dau vina pe evaziunea fiscala, noi am putea spune ca nu exista nici interes la nivel national de a cultiva terenurile patriei, cu atat mai mult cu cat tinerii, inclusiv cei de la sate, nu-si doresc altceva decat sa lucreze in birouri sau prin strainatate, iar agricultura a inceput sa fie data uitarii.

Tinand cont de faptul ca in Romania aproximativ 30% din populatie lucreaza in agricultura, iar pamantul tarii este unul bogat si fertil, daca ai ceva capital si doresti sa-l investesti intr-un domeniu rentabil si nu stii catre ce sa te orientezi, agricultura inca-ti mai poate oferi satisfactii pe masura investitiilor.

Silozurile de la Silosistem – un ajutor de nadejde pentru afacerea ta

Atunci cand te apuci de agricultura, pentru a nu depinde niciodata de alte persoane, este indicat sa-ti cumperi tot ce ai nevoie, de la samanta proprie si pana la utilaje si silozuri metalice.

Ce este acela un siloz? Nu este altceva decat un ansamblu constructiv care are rolul de a depozita materia granulata si pulverulenta: cereale de orice tip de la grau, porumb si pana la orez sau orz, fainuri, cereale si chiar si ciment, cenusa, carbuni sau minereuri. Dar noi ne referim doar la silozurile din domeniul agriculturii, asa ca vom exclude tot ce nu reprezinta alimente.

Pentru o mai buna pastrare a cerealelor sunt indicate silozurile metalice. Silosistem din Timisoara iti poate pune la dispozitie, la orice ora, astfel de silozuri. Calitatea lor este de necontestat deoarece sunt realizate la standarde ridicate. Materialul din care Silosistem isi confectioneaza silozurile este vital, deoarece acest material confera rezistenta maxima unui siloz si-l face durabil in timp.

Silosistem utilizeaza fasii de otel galvanizat pentru realizarea silozurilor, cu ajutorul carora imbraca la perfectie forma cilindrica specifica unui siloz.

Daca este sa enumeram, pe scurt, care ar fi avantajele tale la achizitionarea unui siloz metalic de la Silosistem trebuie sa amintim urmatoarele:

– Silozurile metalice iti ofera calitate garantata 100%;

– Silozurile sunt confectionate dintr-un material rezistent, ceea ce le face si pe ele rezistente si durabile la toate intemperiile;

– Ai capacitatea de a depozita o cantitate foarte mare de cereale in aceste silozuri metalice, deoarece au o dimensiune impresionanta;

– Poti profita de investitia ta pentru multi ani de acum incolo, deoarece silozurile metalice de la Silosistem sunt facute astfel incat sa reziste in timp;Avantajele silozurilor metalice de la Silosistem1

– Materialele din care este alcatuit fiecare siloz in parte nu permit patrunderea umiditatii in interior;

– Materialele de confectie ale silozurilor Silosistem nu sunt toxice;

– Silozurile rezista impotriva vanturilor puternice, dar si impotriva activitatilor seismice;

– Sunt prevazute cu sisteme de aer conditionat, dar si cu sisteme de monitorizare;

– Au un design atractiv;

– Preturile sunt excelente.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege silozuri metalice Silosistem. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Silosistem? Suna la numerele 0256-282.736  si 0722-378.357 sau trimite un e-mail pe adresa office@silosistem.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.