Avantajele unei case din caramida

Atunci cand iti construiesti o casa iti doresti ca aceasta sa reziste daca nu o vesnicie, macar o viata de om. Aceasta dorinta nu este imposibila atata timp cat alegi materialele corespunzatoare, materiale rezistente si durabile, dar si o firma de constructii care sa-si faca treaba bine, care sa colaboreze cu tine si sa-ti implineasca intocmai visurile. Deci, in conditiile in care-ti doresti, mai presus de toate, durabilitate si un aspect estetic placut, usor romantic si rustic, alege case din caramida. Acestea au numeroase avantaje despre care vom vorbi in cele ce urmeaza.

Avantaje case din caramida

 

Avantajele unei case din caramidaStiai ca una dintre cele mai indragite case atat de europeni, cat si de romani, ramane casa din caramida? Statisticile ne arata ca nici mai mult, nici mai putin de 2 milioane de constructii noi, constructii rezidentiale, se ridica anual in Europa. Iar acest numar este impresionant si reprezinta un procent de 60% din totalul de locuinte noi care se construiesc pe batranul continent.

De unde vine iubirea aceasta a europenilor pentru caramida? Poate ca la origini sta aspectul estetic deosebit al acesteia, insa tindem sa credem ca si urmatoarele avantaje conteaza foarte mult:

1. Chiar daca se construiesc mai greu, casele din caramida sunt rezistente, iar durata de viata este foarte ridicata in comparatie cu alte tipuri de constructii;

2. Structura de rezistenta este solida si nu necesita reparatii majore de-a lungul timpului;

3. Casele din caramida se imprietenesc cu orice tip de acoperis. Nu conteaza ca este tigla sau tabla, casa din caramida sustine orice greutate;

4. Finisajele pot fi diverse, nu ai limita in aceasta privinta nici pentru exterior, nici pentru interior;

5. Sunt deosebit de rezistente la invazia de rozatoare, insecte sau alti daunatori;

6. Izoleaza foarte bine fonic, ceea ce-ti ofera mai multa intimitate pentru familia ta;

7. La ridicarea caselor din caramida se pot folosi procedee traditionale, ceea ce inseamna ca mana de lucru este mai ieftina in acest caz;

8. Vrei o casa cu multe etaje? Da-i drumul, nimeni nu te opreste daca-ti vei face o casa din caramida!

Cine ridica in ziua de astazi case din caramida?

 

Acum ca te-ai lamurit care sunt avantajele unei case de caramida iti mai trebuie o echipa competenta, serioasa, care sa-ti ridice casa mult visata. Nu trebuie sa cauti mult, Cassa Avantajele unei case din caramida1Dekor din Maramures este exact echipa de care ai nevoie.

Care este misiunea Cassa Dekor? Aceasta frma isi doreste sa te simti cat mai bine in propria ta locuinta, sa fii multumit de investitia facuta si sa-ti vezi visurile implinite. Si pentru ca o casa din caramida este deosebit de calduroasa si rezistenta, echipa Cassa Dekor ti-o recomanda cu toata caldura.

De ce sa-ti iei ca partener pentru implinirea visurilor tale Cassa Dekor? Deoarece aceasta se va misca cu rapiditate pentru a-ti implini visul, dand in permanenta dovada de seriozitate si transparenta. De asemenea, foloseste materiale de calitate, iar experienta in domeniu isi spune cuvantul, Cassa Dekor finalizand cu succes multe proiecte de-a lungul timpului. In plus, curatenia la locul de munca este la fel de importanta pentru intreaga echipa cat si pentru tine.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege case din caramida de la Cassa Dekor. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Cassa Dekor? Pentru detalii, suna la numarul 0756-322.811 si 0737-143.094 sau trimite un e-mail pe adresa office@casecalduroase.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.